Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) on esitellyt kaksi uutta kansiotyyppistä suojakuorta iPad minille.

foliominikeyboard_carbonblk

Logitech Ultrathin Keyboard Folio for iPad mini ja Logitech Folio Protective Case for iPad mini ovat aiempia suojakuoria kevyempiä, ohuempia ja tyylikkäämpiä. Huippulaatuisista materiaaleista tarkoin mitoitetut suojakuoret täydentävät Applen muotoilun estetiikkaa ja tuovat iPad miniin kestävää lisäsuojaa.

Logitechin tähän mennessä ohuimmat suojakuoret sopivat täydellisesti jatkuvaan iPad minin suojaamiseen. Ne on tehty vettähylkivästä materiaalista ja suojaavat iPadi minin molemmat puolet naarmuilta, kolauksilta ja roiskeilta. Suojakannen magneetti käynnistää ja sammuttaa iPad minin, kun kansi avataan tai suljetaan. Suojakuoret taittuvat myös kahteen eri katselukulmaan.

Logitech Ultrathin Keyboard Folio for iPad mini toimii suojakuoren lisäksi myös langattomana Bluetooth-näppäimistönä. Ainutlaatuinen sijoittelu maksimoi näppäinten koon, joten kirjoittaminen on nopeaa ja sujuvaa. Näppäimistössä on myös pikanäppäimiä, joiden avulla iPad minin käyttö nopeutuu entisestään. Näppäimistö toimii yhdellä latauksella jopa kolme kuukautta.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Ultrathin Keyboard Folio for iPad mini ja Logitech Folio Protective Case for iPad mini tulevat myyntiin syyskuussa 79 ja 49 euron kuluttajahintaan. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.com/fi-fi/tablet-accessories
http://bit.ly/154kmv7 (tuotekuvia)

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.