Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com/fi-fi) tuo markkinoille sulavasti muotoillun langattoman näppäimistön, jossa on myös monipuolista eleohjausta tukeva kosketusalusta.

tk820

Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 on sulavalinjainen ja matalaprofiilinen näppäimistö, joka tarjoaa monipuoliset ja kaiken kattavat toiminnot tietokonetta käytettäessä. Lähes äänettömien PerfectStroke-näppäinten ansiosta TK820 on hyvin kevyt ja miellyttävä käyttää. Lisäksi näppäinten Incurve-muotoilu tuntuu luonnolliselta ja miellyttävältä sormenpäissä. Näppäimistössä on myös pikanäppäimiä erityisiä Windows 8 -toimintoja varten.

Näppäimistön vieressä on kiinteä, isokokoinen kosketusalusta, jolla voidaan tehokkaasti korvata erillisen hiiren tarve. Lisäksi kosketusalusta tottelee monipuolista eleohjausta, joka tukee jopa 13 erilaista eleohjausta Windows 8 -käyttöjärjestelmässä. Tämän ansiosta ohjelmia voidaan hallita entistä monipuolisemmin ja luontevammin perinteisen hiiriohjauksen sijasta.

Langaton TK820 on erityisen kätevä näppäimistöratkaisu silloin, kun työtilaa on vähän. Erillistä hiirtä ei tarvita ja langattomuuden ansiosta näppäimistö vie vähemmän tilaa kuin tyypillinen johdollinen näppäimistö.

Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 tarjoaa langatonta hallittavuutta jopa kymmenen metrin etäisyydeltä. Yhdistäminen tapahtuu Logitech Unifying -vastaanottimella, johon voidaan liittää samaan aikaan myös muita Unifying-laitteita.

Paristokäyttöinen Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 kuluttaa virtaa säästeliäästi. Normaalikäytössä näppäimistössä riittää virtaa jopa kuudeksi kuukaudeksi. Virtakytkimellä voidaan tarvittaessa näppäimistö sammuttaa kokonaan.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 tulee myyntiin syyskuussa 99 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://www.logitech.com/fi-fi/keyboards
http://bit.ly/17bJ0s8 (tuotekuvia)
http://youtu.be/AxlIeNtTccU (esittelyvideo)

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.