TomTom (www.tomtom.com/fi_fi/) julkaisi tänään tiedon yhteistyösopimuksesta Abarth-automerkin (www.abarthfinland.fi) kanssa. Fiat Groupiin kuuluvan urheiluautomerkin mallit Abarth 500 ja Abarth Punto saavat näin ensiluokkaisen navigaattorin Blue&Me TomTom LIVE -laitteen myötä. Ratkaisu tarjoaa vaivattomat navigointiominaisuudet TomTomin reaaliaikaisen HD Traffic -palvelun muodossa, joka säästää sekä aikaa että rahaa.

tomtom_logo

Blue&Me TomTom LIVE -navigaattorin mukana tulee laitetta varta vasten suunniteltu teline, joka istuu auton kojelautaan saumattomasti. Ratkaisun avulla kuljettaja voi hallita sekä puhelintaan, navigaattoriaan että auton tietoja vaivattomasti ja helposti yhdellä kosketuksella.

“TomTom-navigaattorin ansiosta Abarth-kuljettajat saavat ensiluokkaisen upean urheiluauton lisäksi myös navigointijärjestelmän, joka opastaa heidät turvallisesti perille nopeinta mahdollista reittiä käyttäen”, kommentoi Charles Cautley, TomTom Automotiven toimitusjohtaja. “Olemme innoissamme mahdollisuudesta olla mukana korkeatasoisessa ajokokemuksessa, jota Abarth-asiakkaat odottavat muutenkin saavansa.”

Abarth 500- ja Punto-mallien Blue&Me-navigointijärjestelmä sisältää vuoden mittaisen ilmaisen LIVE-palvelun. Siihen kuuluvat reittivalinnoissa auttava HD Traffic -palvelu ja reaaliaikainen tieto nopeuskameroista. Lisäksi LIVE-palvelu tarjoaa myös kauppoja, ravintoloita ja muita paikkoja sisältävän Search & Go -hakuominaisuuden sekä viiden päivän sääennustetiedot ympäri Eurooppaa.

Navigaattorin tärkeimmät painikkeet on myös sisällytetty Abarth-mallien ratteihin käyttöturvallisuuden takaamiseksi. Navigaattori on myös varusteltu viimeisimmillä kartoilla ja selkeällä yhdentoista senttimetrin kokoisella, korkealaatuisella kosketusnäytöllä. Navigaattori osaa myös kehittyneen kaistaohjauksen.

Myös viimeistely on tehty upeasti Abarthin hengessä. Sekä navigaattoria että sen tyylikästä nahkaista säilytyskoteloa koristaa laserkaiverrettu skorpionilogo.

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi

TomTom
Vuonna 1991 perustettu TomTom on maailman johtava autoissa käytettävien navigointi- ja paikannustuotteiden valmistaja. Pääkonttoriaan Amsterdamissa pitävän TomTomin palveluksessa on yhteensä 3500 työntekijää 40 eri maassa.

TomTomin tuotteisiin kuuluvat kannettavat navigaattorit, ajoneuvojen kojelautoihin asennettavat infolaitteet, ajokaluston hallintaratkaisut, kartat ja reaaliaikaiset palvelut, kuten palkittu TomTom HD Traffic -ratkaisu. TomTom on pörssilistattu AEXissa (TOM2).

Lisätietoja TomTomista ja TomTomin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.tomtom.com.

Maailman edistyksellisin reittiensuunnitteluväline ja reaaliaikaiset liikennetiedot löydät osoitteesta www.tomtom.com/livetraffic.