TomTom (www.tomtom.com/fi_fi/) julkaisi tänään tiedon yhteistyön jatkamisesta Mazdan (www.mazda.fi) kanssa. TomTomiin yhteydessä oleva navigointijärjestelmä tulee olemaan mukana kaikissa Euroopassa myynnissä olevissa Mazda6-malleissa. Mazda Navigation System NB1 on yhdistetty saumattomasti auton kojelautaan. Samalla se tarjoaa TomTomin LIVE-palveluita, mukaan lukien palkitun HD Traffic -palvelun.

tomtom_logo1

Reaaliaikaisten liikennetietojen ohella mukana ovat TomTomin korkealaatuiset kartat ja huipputason navigointiohjelmisto, joiden ansiosta Mazda6-kuljettajat voivat nauttia ensiluokkaisesta ajokokemuksesta.

”Olemme iloisia voidessamme laajentaa yhteistyötämme Mazdan kanssa”, kommentoi Charles Cautley, TomTom Automotiven toimitusjohtaja. ”Tuomalla TomTomiin yhteydessä olevat navigointijärjestelmät mukaan Mazda6-malleihin, toivomme ylittävämme Mazda-asiakkaiden odotukset kautta Euroopan.”

”Mazda on erittäin innoissaan yhteistyöstään TomTomin kanssa, joka on vakuuttanut huipputason navigaatioteknologiallaan asiakkaitamme sitten vuoden 2010 Mazda5-malliston”, mainitsee Jeff Guyton, Mazda Motor Europen pääjohtaja. ”Jatkamme yhteistyötämme uusien Mazda6-mallien parissa ja olemme varmoja, että asiakkaat ovat tyytyväisiä TomTomiin yhteydessä olevaan navigaatiojärjestelmään, jotka takaavat entistä käyttäjäystävällisemmän kokemuksen.”

Mazda Navigation System NB1 -järjestelmä käyttää TomTomin HD Traffic -palvelua, joka takaa ajankohtaiset liikennetiedot reaaliaikaisesti. Muita ominaisuuksia ovat ajankohtaiset säätiedot sekä navigointijärjestelmän helppo päivitettävyys uusin kartoin, äänivaihtoehdoin ja ohjelmistoin.

TomTomiin yhdistetty oleva navigointijärjestelmä on saatavilla myös Mazda CX-5 -malliin maailmanlaajuisesti. TomTom on myös esillä Pariisin autonäyttelyssä yhdessä Mazdan kanssa (halli 3, osasto #240).

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi

TomTom
Vuonna 1991 perustettu TomTom on maailman johtava autoissa käytettävien navigointi- ja paikannustuotteiden valmistaja. Pääkonttoriaan Amsterdamissa pitävän TomTomin palveluksessa on yhteensä 3500 työntekijää 40 eri maassa.

TomTomin tuotteisiin kuuluvat kannettavat navigaattorit, ajoneuvojen kojelautoihin asennettavat infolaitteet, ajokaluston hallintaratkaisut, kartat ja reaaliaikaiset palvelut, kuten palkittu TomTom HD Traffic -ratkaisu. TomTom on pörssilistattu AEXissa (TOM2).

Lisätietoja TomTomista ja TomTomin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.tomtom.com.

Maailman edistyksellisin reittiensuunnitteluväline ja reaaliaikaiset liikennetiedot löydät osoitteesta www.tomtom.com/livetraffic.