TomTom (www.tomtom.com/fi_fi/) esitteli tänään uuden TomTom Commuter -konseptin, joka on kehitetty poistamaan arvailu päivittäisestä työmatkaliikenteestä. Tulevaisuudessa autoilijat tietävät varmuudella nopeimman reitin työpaikalle ja kotiin. TomTom Commuter perustuu maailmanluokan TomTom Traffic -palveluun. Se kertoo dynaamisesti muuttuvan saapumisajan kohteeseen päivittäisen matkareitin avainkohdissa.

tomtomcommuterconcept

Useimmat työmatkalaiset tietävät eri reittejä heidän päivittäisiin kohteisiinsa ja siksi uskovat, etteivät he tarvitse käännös käännökseltä neuvovaa navigointia. Olosuhteet voivat kuitenkin muuttua päivittäin, eivätkä he voi koskaan olla varmoja mikä reitti on nopein tiettyinä ajankohtina. TomTomin uusi konsepti tuo autoilijoille tarvittavan tiedon, jotta he voivat tietää varmuudella mikä on nopein reitti työpaikalle ja takaisin.

”TomTomilla on vertaansa vailla olevaa tietoa liikenteen olosuhteista koko tieverkostossa”, sanoo Jukka Alhonen Suomen TomTomilta. ”Tavoitteenamme on käyttää liikenteen asiantuntemustamme ja tarjota työmatkalaisille helppo pääsy siihen tietoon, mitä he oikeasti päivittäin tarvitsevat. Monet työmatkalaiset pohtivat päivittäin mikä heidän vakioreiteistään on nopein. TomTom Commuter -konsepti poistaa epävarmuuden ja mahdollistaa parempien päätösten tekemisen.”

Lisätietoja Internetissä
www.tomtom.com/launch
http://bit.ly/Zzyx4D (painokelpoisia tuotekuvia & tiedote pdf-dokumenttina)

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi

TomTom
Vuonna 1991 perustettu TomTom on maailman johtava navigointi- ja paikannustuotteiden valmistaja. Pääkonttoriaan Amsterdamissa pitävän TomTomin palveluksessa on yhteensä 3 500 työntekijää yli 35 eri maassa. TomTom on pörssilistattu AEXissa (TOM2).

TomTomin tuotteisiin kuuluvat kannettavat navigaattorit, ajoneuvojen kojelautoihin asennettavat infolaitteet, ajokaluston hallintaratkaisut, reaaliaikaiset karttapalvelut ja GPS-urheilukellot.

Lisätietoja TomTomista löytyy yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.tomtom.com.