Helsinkiläinen Dodreams julkaisi tänään ensimmäisen mobiilipelinsä Fading Fairytalesin Applen App Storessa. Koko perheen pelissä yhdistyvät tutut satuhahmot, vahva tarina ja taktinen pelaaminen.

fading

Fading Fairytales – suomalainen uuden polven mobiilipeli
Fading Fairytalesin satumaailma kokoaa yhteen koko perheelle tutut hahmot aina Pinokkiosta Punahilkkaan. Hassujen hahmojen ympärille kirjoitetussa elokuvamaisessa juonessa pelaaja päätyy selvittämään satumaailman arvoituksia ja pyrkii palauttamaan hyvän ja pahan tasapainon.

Fading Fairytales on kuuluisia satuja yhdistelevä ja poikkeuksellisen tarinavetoinen mobiilipeli. Peli pyrkii tavoittamaan laajan kohdeyleisön niin helppokäyttöisen käyttöliittymänsä kuin tarinaympäristönsäkin puolesta. Toisaalta Fading Fairytales tarjoaa syvyyttä myös tottuneille pelaajille: roolipeleistä tuodut elementit ja pelistrategian merkitys tuovat mukanaan myös tervetullutta haastetta.

Pelin räiskyvän graafinen ilme ja mieleenpainuvat maisemat auttavat syventymään satumaiseen tarinaan. Dynaamisissa, vuoropohjaisissa taisteluissa voi harjoittaa omaa pelisilmää ja satuhahmoja voi värvätä taistelemaan pelaajan puolella. Hahmoja voi myös varustaa ja puvustaa sadoilla erilaisilla osilla.

Dodreams – PC-alustalta mobiiliin
Applen AppStoressa julkaistu Fading Fairytales on Dodreamsin ensimmäinen iOS-laitteille kehittämä peli. Sarjakuvamainen Fading Fairytales toimii siis myös tärkeänä pelinavauksena yhtiölle, joka siirtää nyt painopisteensä globaaleille markkinoille suunnatun laadukkaan mobiilisisällön tarjoamiseen.

Yhtiön suosittuja pelipalveluita aiemmilta vuosilta ovat olleet muun muassa virtuaalitanssipeli 5Street ja ajosimulaattoripeli maailmannopeinkansa.fi, joista molemmat on julkaistu Suomessa yhteistyössä MTV3:n/SubTV:n kanssa.

Saatavuus
Pelin voi ladata ilmaiseksi Apple AppStoresta.

Lisätietoja
Dodreams / Ilkka Haavisto, toimitusjohtaja – 040 7403 499, ilkka.haavisto@dodreams.com

Apple App Store: https://itunes.apple.com/fi/app/fading-fairytales/id553181154
Facebook: www.facebook.com/Fadingfairytalesgame
Twitter: @Dodreamsgames
Tuotekuvia: http://bit.ly/11rMSUv