Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) ilmoitti käynnissä olevilla E3-messuilla Tom Clancy’s The Division -toimintaroolipelin ilmestyvän 8. maaliskuuta 2016. Peli julkaistaan sekä Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että Windows-tietokoneille.

PoP_Xbox_Inlay_EXP.indd

Valtaisa pandemia on pyyhkäissyt läpi New Yorkin kaupungin ja yksi kerrallaan kaupunkia ylläpitävät järjestelmät pettävät. Vain muutamassa päivässä puutteet ruoan- ja vedenjakelussa ajavat koko metropolin kaaokseen. Tämän seurauksena The Division -nimellä tunnettu erikoisryhmä aktivoidaan rauhoittamaan tilannetta.

The Division -agenttien saappaisiin astuvat pelaajat saavat kokea avoimen pelimaailman vapauden toimintapitoisessa roolipelissä, joka yhdistää ominaisuuksia useista eri pelityypeistä. Dynaaminen ja vihamielinen ympäristö tuo omat haasteensa, joihin pelaajat vastaavat omilla kyvyillään ja hahmojen varustevalinnoillaan. Pelaajat voivat yhtäältä toimia osana ryhmää muiden pelaajien kanssa tai toimia yksinäisinä susina.

Tutkimalla pelimaailmaa ja tavoitteissaan etenemällä pelaajat saavat haltuunsa myös uusia aseita, varusteita ja taitoja. New York Cityn valtava metropoli on täynnä toinen toistaan vaarallisempia uhkia ja vihollisia, jotka voivat yllättää varomattoman pelaajan milloin vain.

Tom Clancy’s The Division tulee saataville kahtena erilaisena ennakkotilaajan versiona. The Gold Edition sisältää pelin lisäksi kansalliskaartilaisen varustepaketin ja pelin kausikortin, joka sisältää vuoden ajan pelin laajennuksia ja muita etuja. Premium Sleeper Agent Edition sisältää Gold Editionin sisällön lisäksi muiden muassa Agent Watch -replikakellon.

Pelin ennakkoon tilaavat voivat myös osallistua pelin betatestiin, joka alkaa Xbox One -konsolilla joulukuussa. Lisäksi he saavat Hazmat-varustepaketin omalle hahmolleen. Pelin betatestiin voi ilmoittautua pelin kotisivuilla.

Lisäksi pelin Uplay-verkkokaupasta ennakkoon tilanneet saavat pelinsä upeassa steelbook-kotelossa pelin ilmestyttyä. Lisätietoa pelin eri versioista löytyy The Division Shopista.

Lisätietoja internetissä
www.thedivisiongame.com
https://youtu.be/8Bc2fv0jcgg (E3-esittelyvideo)
https://youtu.be/FFfxzBQKFnY (Dark Zone -esittelyvideo)
http://bit.ly/1dJHln0 (tuotekuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden julkaisija, jolla on sekä vahva ja laaja valikoima tuotteita että monipuolisia kumppanuuksia. Yrityksellä on omia toimistoja 26 maassa ja myyntiä runsaassa 55 maassa ympäri maailman. Ubisoft on sitoutunut toimittamaan korkealaatuisia ja kehityksen kärjessä olevia videopelejä asiakkailleen. Ubisoftin myynti vuonna 2012 oli runsaat 1,2 miljardia euroa. www.ubisoftgroup.com