Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin KidzSafe-kuulokkeet ja -matkakaiuttimet, jotka suojelevat käyttäjiensä korvia liian kovalta äänenvoimakkuudelta.

KidzSafe_Headphone_Girl

Lapsiystävälliset KidzSafe-tuotteet voidaan helposti räätälöidä käyttäjän haluamiksi mukana tulevien tarrojen ja värikkäiden tarvikkeiden avulla. Kaikki tuotteet on lisäksi helposti nimikoitavissa käyttäjän omalla nimellä.

Musiikkia kuunneltaessa on helppo erehtyä säätämään äänenvoimakkuutta liian lujaksi. Liian kovaa soiva ääni kuitenkin aiheuttaa helposti kuulovaurioita etenkin pitkäkestoisessa käytössä. Siinä missä useimmat äänilähteet kykenevät jopa reilusti yli sadan desibelin äänenvoimakkuuteen, KidzSafe-äänentoistotuotteet rajoittavat toiston voimakkuuden turvallisen 85 desibelin tasolle. Näin ehkäistään kuulovaurioita ja vähennetään ikävää tinnitusta.

“KidzSafe-tuotteet soivat korkeatasoisella äänenlaadulla, mutta turvallisen äänenvoimakkuuden rajoissa”, kommentoi KidzSafen markkinointijohtaja Danielle Jones. ”Siinä missä turvallisuus vetoaa vanhempiin, haluamme yhtäältä tuoda lapsille mieluisan vaihtoehdon muokattavuuden ja askartelun muodossa. Lapset voivat ilmaista itseään hauskojen värivaihtoehtojen ja tarrojen avulla.”

KidzSafe-valikoimassa on tällä hetkellä neljä erilaista tuotetta:

KidzSafe D.I.Y. Headphone
Neljällä eri värivaihtoehdolla (pinkki, sininen, harmaa ja purppura) saatavana olevat langattomat kuulokkeet suorastaan kutsuvat lapsia askartelemaan niiden kanssa. Kuulokepakettiin kuuluu yli 50 erilaista hauskaa tarraa, joilla jokainen voi räätälöidä kuulokkeensa halutulla tavalla.

Mukaan kuuluvat sekä neljät värikkäät ja vaihdettavat kuulokeosat, kaksi värikästä johtovaihtoehtoa että hauska säilytyspussi kuulokkeille johtoineen. Laadukkaat 40 millimetrin kuuloke-elementit toistavat ääntä kirkkaasti, mutta turvallisella äänenvoimakkuudella. Kuulokepanta on säädettävissä tarpeen mukaan.

KidzSafe D.I.Y. Earbuds
KidzSafe D.I.Y. Earbuds -tulppakuulokkeet ovat täydellinen vaihtoehto lapsen musiikin kuunteluun. Mallistosta löytyy väri- ja kuvavaihtoehdot erikseen tytöille ja pojille. Kaksiväriset tulppakuulokkeet soivat kirkkaasti, mutta äänenvoimakkuus on rajattu 85 desibeliin.

Tulppakuulokkeiden mukana tulee kuusitoista hauskaa tarraa, kolme silikonitulppaparia ja räätälöitävä kantopussi varusteille. Tarroilla ja silikonitulpilla kuulokkeiden koristelu käy kädenkäänteessä ja oman nimenkin voi kirjoittaa suoraan kantopussiin.

KidzSafe D.I.Y. Wireless Speaker
Roiskesuojattu (IPX4) KidzSafe D.I.Y. Wireless Speaker on sisä- ja ulkokäyttöön sopiva langaton matkakaiutin turvallisella äänenvoimakkuudella. Kaiuttimessa on toimintopainikkeet kappaleen toistolle ja keskeyttämiselle, kappaleesta toiseen siirtymiselle, äänenvoimakkuudelle ja puhelimeen vastaamiselle. Kaiuttimen litiumioniakku kykenee jopa viiden tunnin yhtäjaksoiseen äänentoistoon.

Bluetooth 3.0 -tekniikalla toimivan matkakaiuttimen käyttösäde on jopa 10 metriä ja kaiutin on helppo kiinnittää lähes mihin tahansa mukana tulevilla kiinnityslenkeillä. Mukaan kuuluu kaksi värikästä silikonisuojarengasta, irrotettava imukuppikiinnitys ja USB-laturi.

KidzSafe D.I.Y. Speaker Case
D.I.Y. Speaker Case on kätevä ja kestävä kuljetuskotelo älypuhelimille ja mp3-soittimille. Kotelon yhdysrakenteinen 36 millimetrin kaiutinelementti toistaa ääntä tarkasti, mutta turvallisella äänenvoimakkuudella.

Kahtena eri väriyhdistelmänä saatavilla olevan kotelon mukana tulee kaksi kiinnityslenkkiä sekä yli 50 erilaista hauskaa ja värikästä tarraa, joilla kotelon voi räätälöidä haluamallaan tavalla.

Saatavuus ja hinnoittelu
KidzSafe D.I.Y. Headphone, KidzSafe D.I.Y. Earbuds, KidzSafe D.I.Y. Wireless Speaker ja KidzSafe D.I.Y. Speaker Case ovat myynnissä 34,90, 19,90, 49,90 ja 29,90 kuluttajahinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
SMS Audio/KidzSafe
http://bit.ly/1SmZMNI (tuotekuvat)

Aurora Group Finland Oy, Iikka Buss, ibu@auroragroup.eu

KidzSafe
SMS Audion valmistamassa KidzSafe-valikoimassa on helposti räätälöitäviä ja lapsiystävällisiä kuulokkeita ja kaiuttimia. KidzSafe-tuotteet ovat lapsille hauskoja ja turvallisia käyttää. Lisäksi ne ehkäisevät kovasta äänestä aiheutuvia kuulovaurioita. Lisätietoja osoitteesta www.KidzSafeAudio.com.

SMS Audio, LLC
SMS Audio on korkeatasoisten kuulokkeiden ja lisälaitteiden valmistaja, joka on omistautunut parantamaan tapoja, joilla ihmiset kuuntelevat musiikkia. SMS Audio yhdistää tuotteissaan teknologiaa, toiminallisuutta ja tyyliä taatakseen mahdollisimman hyvän äänentoiston missä ikinä musiikkia kuunnellaankin. SMS Audion ammattitason studioäänentoistoa tarjoavat tuotteet käsittävät STREET by 50- ja SYNC by 50 -tuoteperheet. SMS Audion valikoimiin kuuluvat korkealaatuiset kuulokkeet, tulppakuulokkeet sekä erilaiset lisävarusteet, jotka vastaavat vaativan kuluttajaryhmän tarpeisiin. Lisätietoja osoitteessa www.SMSAudio.com.

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistäkin. Lisätietoja osoitteessa http://www.auroragroup.fi.