Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti käynnissä olevilla E3-messuilla tuovansa fanien ylistämän Terrorist Hunt -pelimuodon takaisin Rainbow Six -pelisarjaan. Samalla esiteltiin myös näyttelijätär Angela Bassett roolissaan Rainbow Six -tiimin johtajana. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege julkaistaan 13. lokakuuta sekä Windows-tietokoneille että Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille.

R6S_Screen_Six

Terrorist Hunt -pelimuoto tuo uudenlaisen uhan Tom Clancy’s Rainbow Six Siege -toimintapeliin, kun pelaajat joutuvat keskelle kansainvälistä kriisiä. Tilanteen takana on White Masks -niminen terroristisolu, joka haastaa pelaajat neljässä erilaisessa pelimuodossa. Niitä voidaan pelata joko yksin tai vaihtoehtoisesti jopa neljän muun pelaajan kanssa yhteistyötilassa. Fiksusti pelaava tekoäly, vaativat haasteet ja uudelleenpeluuarvo tekevät tehtävistä kiehtovia, kun vaikeustasoa ja tehtävätavoitteita vaihdellaan operaatiosta toiseen.

Lisäksi Ubisoft julkisti palkitun näyttelijätär Angela Bassetin roolissaan Rainbow Six -tiimin johtajana. Hän käynnistää uudelleen Rainbow Six -erikoisryhmän ja lähettää tämän neutralisoimaan salaperäisen White Masks -terroristijoukon. Hän toimii samalla pelaajan ohjastaman ryhmän oppaana ja avustajana.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege -pelin suljettu betatesti alkaa 24. syyskuuta 2015. Halukkaat betatestaajat voivat hakea testivaiheeseen pelin kotisivuilla. Suljettu betatesti tulee sekä Windows-tietokoneille että Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege vie pelaajansa jännittävän ja kiihkeätunnelmaisen toiminnan maailmaan, jossa lainvalvojat ja ammattirikolliset ottavat yhteen toistensa kanssa. Rainbow Six -pelisarja ei kuitenkaan edusta suoraviivaista räiskimistä, vaan rakentuu tarkkaan laadittujen strategioiden ja taktisten toimintamallien varaan. Poliisin ja armeijan erikoisryhmistä tutut erikoisvälineet, kuten erilaiset räjähteet, kranaatit, suojakilvet ja monet muut apuvälineet ovat yhtä tärkeässä osassa kuin vaativaan voimankäyttöön tarkoitetut ampuma- ja lähitaisteluaseet. Kun vastassa on vihollinen, joka voi olla linnoittautunut rakennukseen panttivankien kera, on etenemisen oltava varovaista ja tarkkaan suunniteltua.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege ei kuitenkaan ole vain hidastempoista suunnittelua ja suunnitelmista pysymistä, vaan tarpeen vaatiessa pelaajien on kyettävä reagoimaan yllättäviinkin tilanteisiin nopeasti ja empimättä. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onkin yhdistelmä sekä kiivasta räiskintää, vaarallisia lähitaistelutilanteita että taktista osaamista ja strategista pohdintaa. Yksinpelin lisäksi Tom Clancy’s Rainbow Six Siege tarjoaa monipuoliset moninpelitilat, joissa pelaajat voivat toimia ryhmissä toisiaan vastaan. Peli soveltuukin erinomaisesti myös elektronisen urheilun temmellyskentäksi.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege on saatavana Standard-, Gold-, Art of Siege- ja Tactical Elite -versioina. Ne poikkeavat toisistaan lisäsisältöjen, pelitehtävien ja kausikortin osalta. Eri ennakkotilausversioiden sisältötiedot löytyvät osoitteesta http://rainbow6.ubi.com/siege/en-NORDIC/buy/index.aspx.

Lisätietoja internetissä
http://www.rainbow6.com
https://youtu.be/p6-F5a_QsiY (Angela Bassett & White Masks -esittelyvideo)
https://youtu.be/RQmwgf-HZiM (Terrorist Hunt -esittelyvideo)
https://youtu.be/BmmOif6qsFk (TerroHunt Behind The Wall -esittelyvideo)
http://bit.ly/1IB5Fov (tuotekuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden julkaisija, jolla on sekä vahva ja laaja valikoima tuotteita että monipuolisia kumppanuuksia. Yrityksellä on omia toimistoja 26 maassa ja myyntiä runsaassa 55 maassa ympäri maailman. Ubisoft on sitoutunut toimittamaan korkealaatuisia ja kehityksen kärjessä olevia videopelejä asiakkailleen. Ubisoftin myynti vuonna 2012 oli runsaat 1,2 miljardia euroa. www.ubisoftgroup.com