Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkaisee 8. maaliskuuta Tom Clancy’s The Division -toimintapelin, -kirjan ja -musiikkialbumin. Pelin tarina vie pelaajansa pandemian rampauttamaan New York Cityyn. Suurkaupungin infrastruktuuri on pettänyt tappavan viruksen levitessä lähes kaikkialle ja näin kokonainen metropoli on joutunut anarkian valtaan.

TCTD_Book_Soundtrack

Tom Clancy’s The Division on mukaansa tempaava avoimen pelimaailman verkkoroolipeli, joka julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että Windows-tietokoneille 8. maaliskuuta 2016. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Tosielämän kauhuskenaarioon perustuvan pelin taustoja valaistaan myös Alex Irvinen kirjoittaman metaromaanin muodossa. Samaan aikaan pelin kanssa julkaistava New York Collapse on yhdistelmä kertomusta ja selviytymisopasta. Se kertoo April Kelleherin huomioista ja päätelmistä katastrofin aikana, ja luo näin mielenkiintoista taustaa pelin synkälle tulevaisuuskuvalle. New York Collapse ei ole vain perinteinen romaani, se on samalla vinkkiopas pelin maailmaan sukeltaville pelaajille. Opas antaa niin ohjeita selviytymiseen kuin myös vinkkejä pelin salaisuuksiin. Mitä onkaan tapahtunut ennen katastrofia? Kuka tai mikä on kaikesta tästä vastuussa? Mitä tilanteelle voidaan tehdä? Näitä ja monia muita pohtii April Kelleher kirjansa sivuilla.

Kirja sisältää myös täysikokoisen New Yorkin kartan, kadonneen henkilön julisteen sekä hätätilasta kertovan lentolehtisen. Nämä, jos jotkin, ovat omiaan tuomaan tunnelmaa pelin dystopisesta maailmankuvasta, jossa kukaan ei ole varmuudella turvassa. Noin minuutin mittainen esittelyvideo antaa oivan kuvan kirjan tyylistä ja sisällöstä osoitteessa https://youtu.be/9EQyuj70b9I.

Ubisoft tuo myös The Division -musiikkialbumin saataville samaan aikaan pelin kanssa. Pelin musiikin on säveltänyt Ola Strandh. Hän kertoo musiikin luomisen taustoista ja oikeanlaisen tunnelman löytämisestä uusimmassa esittelyvideossaan. Vajaan neliminuuttisen esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/S3_KqmQVNCU.

Esimakua tulevasta sountrack-albumista voi kuunnella UBILOUD-kanavalta YouTubessa: https://youtu.be/zr4XiUyNNuA

Lisätietoja internetissä
http://www.thedivisiongame.com
http://bit.ly/1dJHln0 (tuotekuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden julkaisija, jolla on sekä vahva ja laaja valikoima tuotteita että monipuolisia kumppanuuksia. Yrityksellä on omia toimistoja 26 maassa ja myyntiä runsaassa 55 maassa ympäri maailman. Ubisoft on sitoutunut toimittamaan korkealaatuisia ja kehityksen kärjessä olevia videopelejä asiakkailleen. Ubisoftin myynti vuonna 2012 oli runsaat 1,2 miljardia euroa. www.ubisoftgroup.com