Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin karkaistusta lasista valmistetut PANZER-näytönsuojat iPhone- ja Samsung-älypuhelimille.

panzercurved

Kun kallisarvoinen älypuhelin putoaa maahan tai lattialle näytön pirstaleiseksi hajottaen, on edessä yleensä varsin hintava huoltotoimenpide. Vaikka näytön lasin vaihtaminen sujuisikin omin taidoin ja työkaluin, halvaksi ja helpoksi toimenpidettä ei pääse kutsumaan parhaalla tahdollakaan.

Entäpä jos putoamisen tai kolhaisun riskin voisi ehkäistä jo ennalta ja suojata satojen eurojen arvoisen puhelimen yksinkertaisella, mutta kestävällä ja tyylikkäällä näytönsuojalla? Karkaistusta lasista valmistetut PANZER-näytönsuojat ovat lähes huomaamattomia, mutta todella kestäviä.

PANZER Premium Full-Fit Curved Glass -näytönsuojat ovat vain 0,24 millimetrin paksuisia, mutta sitäkin kestävämpiä ottamaan vastaan niin kolhut kuin putoamiset. Käyttötuntumaltaan miellyttävät näytönsuojat on valmistettu karkaistusta lasista, joka on peräti yhdeksän kertaa tavallista lasia kestävämpi. Karkaistu lasi ei naarmuunnu teräksen lailla, sillä karkaistu lasi tarjoaa peräti 150 prosenttia paremman suojan naarmuja vastaan.

PANZER Premium Full-Fit Curved Glass ei suojaa vain puhelimen etupintaa, vaan suojaus ulottuu puhelimen näytön reunalta toiselle kaarevan muotoilunsa ansiosta. Näytönsuojan käyttöönotto on helppoa, eikä se vaadi erillisiä kiinnitysaineita tai erityisosaamista.

Erillistä suojapintaa on lähes mahdoton havaita ja samalla se kuitenkin tekee puhelimesta huomattavasti kestävämmän. Käytössä näytönsuojaa ei edes huomaa, sillä ohut lasipinta on käytännössä saman tuntuinen kuin puhelimen oma lasi.

Saatavuus ja hinnoittelu
PANZER Premium Full-Fit Curved Glass -näytönsuojat ovat saatavana mustana ja valkoisena iPhone 6-, 6 Plus-, 6S- ja 6S Plus -malleille sekä mustana, valkoisena ja kultaisena Samsung S6 Edge- ja S6 Edge+ -malleille. Niiden suositushinnat ovat 44,90 – 47,90 euroa puhelimen mallista riippuen. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://auroragroup.fi/fi/#ac=m_Start&f=s%3Afull%2520fit%2520curved%2520glass%3Afull%2520fit%2520curved%2520glass%24

Home


http://bit.ly/1Lb4K0p (tuotekuvat)

PANZER
PANZER on huipputason suoja älypuhelinten ja tablettilaitteiden näytöille. Aidot PANZER-tuotteet on tehty karkaistusta lasista tai äärimmäisen kestävästä kalvosta, jotka tarjoavat parasta mahdollista suojaa näytöille. PANZER-tuotteet on valmistettu Euroopassa. Ne tarjoavat sekä helppoa että nopeaa suojaa Retina-, OLED- ja teräväpiirtonäytöille ilman erillisiä lisäaineita. Äärimmäisten ohuiden valmistusmateriaalien ansiosta PANZER-näytönsuojat ovat käytössä lähes huomaamattomia eivätkä näin vaikuta älylaitteen tai sen näytön käytettävyyteen. Kaikki PANZER-tuotteet on luotu vain yhtä asiaa silmällä pitäen: tarjoamaan äärimmäistä suojaa! Lisätietoja www.panzer.me

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistäkin. Lisätietoja osoitteessa http://www.auroragroup.fi.