Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) ja menestyksekäs kotimainen RCTIC eSports -tiimi syventävät elektronisen urheilun yhteistyötään.

TEAM-RCTIC

”Viime vuosi oli todella upea sekä oman kehityksemme että Jimm’sin kanssa tekemämme yhteistyön kannalta”, kommentoi RCTIC eSportsin toiminnanjohtaja Jere Alanen. ”Tänä vuonna lupaamme edelleen kehittyä kaikilla rintamilla. Alkuvuosi on jo näyttänyt pelilliset kykymme ja kuluvan vuoden aikana yhteistyömme Jimm’sin kanssa saavuttaa kokonaan uuden tason.”

Elektroninen urheilu on kehittynyt lyhyessä ajassa huimasti ja kilpailu kovenee. Siksi RCTIC eSports -tiimi muutti vuoden alussa omaan pelitaloon ja CS:GO-tiimi harjoittelee nyt saman katon alla täysipäiväisesti. Harjoittelu tapahtuu tietysti Jimm’sin pelitietokoneilla!

RCTIC eSports kilpailee seuraavaksi Copenhagen Games 2016 -kilpailussa 23.-26. maaliskuuta, jossa RCTIC tulee taistelemaan CS:GO-mestaruudesta.

Harjoittelun ja kilpailemisen ohella RCTIC osallistuu moniin pelitapahtumiin yhdessä Jimm’sin kanssa. Kuluvan vuoden aikana tällaisia tapahtumia tulevat olemaan ainakin Lantrek, Millennium ja Assembly Summer.

Jimm’s hoitaa jatkossa RCTICin fanituotteiden myynnin Suomessa. RCTICin fanituotteet tulevat maaliskuussa myyntiin Jimm’sin nettikauppaan, jonne aukeaa kokonaan uusi tuotealue fanituotteille. Tuotteita tullaan myymään myös erilaisissa pelitapahtumissa kuluvan vuoden aikana.

”Haluamme ehdottomasti olla mukana tukemassa kotimaista elektronisen urheilun huippuosaamista”, kommentoi Jimm’sin toimitusjohtaja Antti Järvinen. ”RCTICilla on Suomen mittakaavassa maailmanluokan panostus elektroniseen urheiluun ollakseen huipulla haastamassa koko maailman parhaimpia pelaajia. Odotamme yhteistyöltä sekä näkyvyyttä Jimm’sin valmistamille pelitietokoneille että ammattipelaajien palautetta konemallistomme jatkuvaksi kehittämiseksi.”

Lisätietoja
www.jimms.fi
www.rctic.fi
http://bit.ly/1Klhlvn (kuvia)

Jimm’s PC-Store / Antti Järvinen, puh: 029 70 70707, antti.jarvinen@jimms.fi
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040 837 8097, jiri@visionist.fi

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2014 liikevaihto oli noin 31 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on 41 henkilöä. Toimipaikkamme sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.jimms.fi.