Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti Tom Clancy’s The Division -toimintapelin myyneen ensimmäisen viiden vuorokauden aikana yli 330 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti. Se on enemmän kuin mikään muu kokonaan uusi peli julkaisuviikollaan.

PoP_Xbox_Inlay_EXP.indd

”The Divisionin saavuttama ykkössija koko pelialan myydyimpänä uutena pelinä julkaisuviikollaan on huikea saavutus. Olemme erittäin ylpeitä tiimeistämme ja haluamme kiittää nöyrästi niitä miljoonia pelaajia, jotka ovat antaneet meille palautetta ja tukensa”, kommentoi Ubisoftin perustaja ja toimitusjohtaja Yves Guillemot. ”The Division on viimeisin esimerkki kyvyistämme tarjota peliympäristöjä, joihin pelaajat voivat uppoutua täysin ystäviensä ja muun yhteisön kanssa.”

The Division rikkoo myös Ubisoftin ennätykset pelaajien sitoutumisessa, sillä peliä pelasi viime viikonloppuna 1,2 miljoonaa yhtäaikaista käyttäjää. Pelaajat ovat kuluttaneet yli 100 miljoonaa tuntia Ubisoftin palvelimilla ensimmäisen viikon aikana.

Tom Clancy’s The Division -toimintapeli sijoittuu kulkutaudin runtelemaan New Yorkiin. On kulunut vain viikkoja niin sanotun mustan perjantain myyntipäivästä, jolloin epidemia alkoi levitä väestön keskuudessa. Yksi kerrallaan kaupungin peruspalvelut ovat notkahtaneet katastrofin kourissa. Puhtaan veden, ruoan ja sähkön saanti eivät olekaan itsestäänselvyyksiä. Yhteiskunta on joutunut polvilleen vallitsevan kaaoksen äärellä. Toivoa kuitenkin on, sillä itsenäisesti toimiva taktisten agenttien joukko, The Division, on noussut taisteluun yhteiskunnan pelastamisen puolesta.

The Division tarjoaa avoimen pelimaailman toiminnallista roolipelaamista, joka sijoittuu vihamieliseen ja dynaamiseen ympäristöön. Alueiden tutkiminen ja pelaajahahmojen kehittyminen ovat kaikki kaikessa. On pelaajan valinta, toimiiko hän yksinäisenä sutena muiden joukossa vai liittoutuuko hän muiden pelaajien kanssa tutkiessaan tuntematonta virusuhkaa pelastaakseen kaupungin täydelliseltä tuholta.

Tom Clancy’s The Division on julkaistu sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että Windows-tietokoneille 8. maaliskuuta 2016. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja internetissä
http://www.thedivisiongame.com
http://bit.ly/1dJHln0 (tuotekuvia)

© 2016 Ubisoft Entertainment. Kaikki oikeudet pidätetään. Tom Clancy’s, The Division -logo, Soldier-kuvake, Ubisoft ja Ubisoft-logo ovat Ubisoft Entertainmentin tuotemerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Just Dance, Watch_Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja, Rayman ja Far Cry. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2014-2015 oli 1,46 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.

* tiedot perustuvat maailmanlaajuisiin myyntiarvioihin kaikilla pelialustoilla 12.3.2016 mennessä.