Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) laajentaa pelinäppäimistöjensä valikoimaa suosittujen Cherry MX -kytkimien puolelle. Logitech G610 Orion Red ja Logitech G610 Orion Brown sopivat mainiosti vaativallekin pelaajalle.

G610

Logitech G610 Orion Red- ja Logitech G610 Orion Brown -pelinäppäimistöt on suunniteltu erityisesti pelaajien tarpeet huomioiden. Molemmissa malleissa käytetään maineikkaita mekaanisia Cherry MX -kytkimiä. Niiden ohella näppäimistöjen keskeisiä ominaisuuksia ovat vapaasti räätälöitävä taustavalaistus ja erilliset mediapainikkeet.

”Näppäimistöiltään laatua vaativat käyttäjät haluavat paljon valinnanvaraa”, kommentoi Logitechin pelipuolen johtaja Ujesh Desai. ”Logitech G610 Orion -näppäimistöissä tyylikäs ja käytännöllinen muotoilu yhdistyy mekaanisten kytkimien suorituskykyyn.”

Ulkoisesti identtiset G610 Orion -näppäimistöt ovat yksityiskohtia myöden tarkkaan kehitettyjä kokonaisuuksia. Näppäinten pinnoitus, punottu johto ja näppäimistön muotoilu henkivät suorituskykyistä, kestävää ja laadukasta kokonaisuutta käyttömukavuudesta tinkimättä.

Näppäimistöissä käytettävät Cherry MX -kytkimet ovat muodostuneet alan standardeiksi ja niille luvataan jopa 50 miljoonaa painalluskertaa. Tuntuma on tarkka ja napakka, joten molemmat kytkimet ovat oivallisia vaihtoehtoja pelaamiseen. Siinä missä punaiset kytkimet ovat käytössä hieman nopeammat, ruskeat kytkimet antavat selkeämmän painallustuntuman. Molemmat Cherry MX -kytkinvaihtoehdot ovat käytössä mekaanisiksi kytkimiksi yllättävän hiljaisia.

Logitech G610 Orion -näppäimistössä on säädettävä taustavalaistus, joka on vapaasti räätälöitävissä omien mieltymysten ja tarpeiden mukaisesti. Valaistusasetukset ovat helposti säädettävissä Logitech Gaming Software -ohjelmiston (LGS) avulla, joka sisältää pelikohtaisia esiasetuksia yli 300 pelille. Valaistus voi olla halun mukaan vaikkapa tasaista, aaltoilevaa tai vilkkuvaa ja antaa esimerkiksi pelikohtaisia ilmoituksia.

Erityisten mediapainikkeiden ansiosta musiikintoistoa on helppo hallita peliä keskeyttämättä. Äänenvoimakkuutta voidaan säätää erillisellä rullapainikkeella. Kokonaisuus on viimeistelty kätevillä näppäimistömakroilla, joita voi hallita F1-F12-painikkeilla. Lisäksi erillisessä pelitilassa on helppoa määritellä mitkä painikkeet ovat pois käytöstä peliä pelatessa.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech G610 Orion Red- ja Logitech G610 Orion Brown -pelinäppäimistöt tulevat myyntiin huhtikuun aikana 159 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://gaming.logitech.com/fi-fi/product/g610-orion-red-keyboard
http://gaming.logitech.com/fi-fi/product/g610-orion-brown-keyboard
http://bit.ly/1PdmJyx (tuotekuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitechin suunnittelemat tuotteet ovat läsnä ihmisten päivittäisessä elämässä. Ne liittävät käyttäjänsä moniin merkittäviin digitaalisiin kokemuksiin. Logitech aloitti yli 30 vuotta sitten ihmisten tuomisen lähemmäs toisiaan tietokoneiden avulla. Nyt Logitech tekee sen musiikin, pelaamisen, videoiden ja tietotekniikan keinoin. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.