Maailman johtava tallennusratkaisujen toimittaja, Seagate Technology tuo myyntiin kestävän LaCie DJI Copilot -matkakiintolevyn, joka on ainutlaatuinen työkalu video- tai valokuvaajalle harrastelijasta ammattilaiseen.

Kuvaus- tai lomamatkoilla kuluu yllättävän paljon aikaa kuvamateriaalin siirtämiseen tietokoneelle tai muulle älylaitteelle. Sieltä ne usein vielä siirretään talteen pilvipalveluihin. Aikaa kuluu akkujen lataamiseen, toimivien yhteyksien löytämiseen ja itse tiedonsiirtoon. Saman ajan voisi käyttää tehokkaasti itse asiaan eli kuvaamiseen, kun tietää materiaalin olevan heti turvallisesti tallessa.

LaCie DJI Copilot on luotettava ja helppokäyttöinen tallennusratkaisu, joka kulkee kuvauskopterin tai muiden kuvauslaitteiden mukana. Neil Poultonin muotoilema DJI Copilot -matkakiintolevy on suunniteltu yhteistyössä kuvauskopterivalmistaja DJI:n kanssa. Erityisesti 4k-tarkkuudella kuvatut kopterivideot vievät valtavasti tallennustilaa ja siksi kuvauskopterin muistikortti on usein täynnä liian nopeasti. Koska DJI Copilot ei vaadi tietokonetta tiedostojen siirtoon, akkukäyttöisen matkakiintolevyn käyttö onnistuu milloin ja missä tahansa vaikkapa samalla, kun vaihtaa kuvauskopteriin akun.

LaCie DJI Copilot -matkakiintolevyssä on SD-muistikorttipaikka ja usb-liitäntä, joiden avulla tiedostojen siirtäminen kuvauskopterista tai kamerasta suoraan matkakiintolevylle sujuu ongelmitta ja nopeasti. Kiintolevyssä on myös näyttöruutu, joka ilmaisee tiedonsiirron tilan, kiintolevyn vapaan tallennustilan ja akunlatauksen selkeästi. Lisäksi matkakiintolevyyn voidaan liittää älypuhelin, jolla tiedostoja voidaan tarkastella suoraan puhelimen näytöltä. Tiedostoja voi myös järjestellä ja hallinnoida kätevällä DJI BOSS -älypuhelinsovelluksella. Samalla älypuhelimen akkua voi myös ladata kiintolevyn avulla.

Matkakiintolevyssä on peräti kahden teratavun tallennustila, johon sopii yli 60 tuntia 4k-videomateriaalia. Kiintolevyn runko on roiskeveden, pölyn- ja iskunkestävä, joten se liikkuu turvallisesti mukana rankoissakin olosuhteissa.

DJI Copilot on yhteensopiva sekä iOS- ja Android-puhelinten ja -tablettien kanssa että Windows- ja Mac-tietokoneiden kanssa. DJI Copilot on yhteensopiva myös DSLR-kameroiden, actionkameroiden, kortinlukijoiden ja kuvauskoptereiden kanssa. Mukana toimitetaan laturi, MicroSD-sovitin ja Lightning-, usb-c- ja usb-a-kaapelit.

Hinta ja saatavuus
LaCie DJI Copilot -matkakiintolevy on saatavana 399 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://www.lacie.com/gb/en/products/dji-copilot/
https://youtu.be/EMAK644JEJU (esittelyvideo)
http://bit.ly/2welaR1 (kuvia)

LaCie
LaCie on Seagate Technologyn omistama korkeantason tuotemerkki, jonka alla kehitetään parhaita tallennusratkaisuja valokuvaajille, videokuvaajille, audioammattilaisille ja muille tehokäyttäjille. LaCie tarjoaa johtavaa tekniikkaa, tehoa, laatua ja asiakaspalvelua, joiden ansiosta käyttäjät voivat toteuttaa omat luovat visionsa. LaCie erottuu kilpailijoistaan keskittymällä muotoiluun, tekniseen tehokkuuteen ja pitkän aikavälin luotettavuuteen. LaCie on vuodesta 1992 alkaen tehnyt yhteistyötä visionääristen tuotesuunnittelijoiden kanssa. Näitä ovat olleet sekä yritykset Ziba Design ja Porsche Design GmbH että tunnetut suunnittelijat Karim Rashid, Ora-ÏIto ja Philippe Starck. Viimeiset 15 vuotta LaCie on tehnyt läheistä yhteistyötä skotlantilaisen tuotesuunnittelija Neil Poutonin kanssa. Näiden suunnittelijoiden kyvykkyys takaa, että käyttäjät saavat tuotteen, jossa yhdistyvät huippumuotoilu ja laadukas teknologia. Lisätietoja osoitteessa www.lacie.com.