Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) uudistaa Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint -toimintapeliä isolla päivityksellä.

Versionumerolla 4.0 merkitty AI Teammate Experience -päivitys esittelee tekoälyohjatut tiimikaverit, joiden kanssa taktinen ja salamyhkäinen sotilastoiminta viedään uudelle tasolle. Se sisältää tekoälyohjattujen hahmojen kehityskaaren, joka mahdollistaa hahmojen kehittämisen ja räätälöinnin erilaisin kyvyin, asein ja varustein. Edistymisaskeleet avaavat käyttöön uusia mahdollisuuksia ja näin palkitsevat pelaamisesta kiehtovalla tavalla.

Yksinäisen sotilastoiminnan sijasta pelaaja voi halutessaan valita mukaansa yhdestä kolmeen tiimikaveria, joiden kanssa tehtävien ratkominen ja vihollisten nujertaminen sujuu armeijan erikoisryhmän tyyliin. Tekoälyohjasteisella tiimillä on yhteinen joukkuetaso ja edistymistä kuvaava kokemuspistemittari. Kokemusta karttuu sekä näiden tiimikavereiden kanssa pelatessa että erityisiä tiimikavereille tarkoitettuja haasteita suorittaen.

Edistymisen myötä käyttöön saa lisätaitoja, kuten erikseen aktivoitavia erikoiskykyjä sekä passiivisesti toimivia ominaisuuksia. Aktivoitavia kykyjä ovat esimerkiksi vihollisskannaus ja taisteludroonin käyttö. Passiivisia ominaisuuksia ovat muun muassa kohentunut taisteluteho ja parempi kestävyys vahinkoa vastaan. Lisäksi hahmot voivat kantaa edistymisen myötä lisävarusteita.

Pelipäivityksen esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/o4j5dgm-6lU.

Päivitys julkaistaan pelin kaikille alustoille 25. toukokuuta 2021.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint -pelissä pelaajan Ghost-sotilaat kohtaavat vertaisensa vastustajan, sillä vastassa ovat Yhdysvaltain armeijasta loikanneet erikoissotilaat. Saman koulutuksen ja kokemuksen läpi käyneet Wolves-joukot ovat vallanneet Auroan saariston, joka on myös armeijan käyttämän Skell Technology -aseyrityksen keskuspaikka. Sen ansiosta Wolves-joukot on varustettu Skellin huipputason sotilaslennokeilla ja muilla huipputason kalustolla.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint -toimintapeli on saatavana sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Peli toimii yhteensopivuustilan kautta myös PlayStation 5- ja Xbox Series X -pelikonsoleilla. Lisäksi peli on saatavilla Stadia- ja UPLAY+-tilauspalveluille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja
https://ghost-recon.ubisoft.com/game/fi-fi/
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh5od75XOn_wozDqEhg?e=UVqpEq (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, For Honro, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2018-2019 oli yli kaksi miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.