Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkaisi The Crew 2 -ajopelin toisen pelikauden toisen osan.

Pelin toisen kauden toinen jakso, The Game, vie pelaajan stunttiajojen maailmaan ja ajoista hurjimpiin. Pelimaailman kuvitteellisessa Motorflix-televisiosarjassa pelaajat osallistuvat ohjelmaan, joka vie heidät syvälle erikoisajamisen maailmaan. Tämän ytimessä ovat temppuajot, erikoisautot ja epätavalliset ajokisat.

Episode Two: The Game -pelilaajennus tuo myös mukanaan viimeisimmät Creators-ajoneuvot. Näiden suunnittelusta vastaavat monet eri freelance-taiteilijat ja -suunnittelijat, jotka tuovat luomuksensa peliin. Nämä ajoneuvot ovat käytössä kaikilla pelikausilla.

Tällä kaudella saadaan ajettavaksi ainutlaatuinen Ice Hunter, joka on venäläisen konseptitaitelija Andrey Tkachenkon kädenjälkeä. Ice Hunter on Rallycross-kisoihin tuunattu jäätelöauto, joka on viimeistelty Tkachenkon tunnusomaisella retrofuturistisella tyylillä.

Uusi peliepisodi tuo mukanaan myös uuden Motorpass-keräilypaketin sekä ilmaisena että platinaversiona. Motorpassin keräilykohteisiin sisältyvät muun muassa katukisoihin sopiva Chevrolet Grand Sport Armored Edition ja Rallycross-kiituri Shelby GT500 Americar Edition. Muita palkintoja ovat erilaiset tuunausosat, hahmoasut ja pelivaluutta.

Motorpassin lisäksi peliin saapuu ilmaiseksi uusia ajoneuvoja. Näitä ovat 19. toukokuuta julkaistava Koenigsegg Gemera -hyperauto ja Moto GP -kelpoinen moottoripyörä Yamaha YZR-M1. Uuden pelikauden myötä luvassa on myös muita ilmaispäivityksiä, kuten tuunausosia ja hahmoasuja.

Pelipäivityksen esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/uxXVfowKyN4.

Ubisoft Ivory Tower -pelistudion kehittämä The Crew 2 tarjoaa pelaajilleen uskomattoman mahdollisuuden kokea Yhdysvaltojen teiden, vesien ja ilmojen vapaus lukemattomien eri kulkuneuvojen kyydissä. Olipa kyseessä nopeat formulat, kateutta herättävät moottoripyörät, huippunopeat veneet tai ilmojen valtiutta symbolisoivat lentokoneet, kyseessä on pelaajan vapaus. Avoimen pelimaailman vapaus tarjoaa taidoille haasteita ja mielelle rentoutumista niin yksin kuin moninpelissäkin. Olipa kyseessä tiukat kisat tai rauhallinen ympäristöjen tutkiminen, Amerikan Yhdysvallat rannikolta rannikolle ovat jokaisen koettavissa omaan tahtiinsa. Erilaiset ajomuodot katukisoista maastoralleihin ja freestyle-kisoista erilaisiin temppuihin antavat lähes loppumattoman mahdollisuuden itsensä toteuttamiseen ajoneuvosta toiseen.

The Crew 2 on julkaistu sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Lisäksi peli on saatavilla Stadia- ja Ubisoft+-pelipalveluissa. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Lisätietoja
https://thecrew-game.ubisoft.com/
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhr8PN4AXLqw7R604hQ?e=rtxEkZ  (pelikuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, For Honro, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2018-2019 oli yli kaksi miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.