Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkaisi tänään Tom Clancy’s Elite Squad -toimintaroolipelin iOS- ja Android-mobiililiaitteille.

Ubisoft Owlient -pelistudion kehittämä Tom Clancy’s Elite Squad on armeijateemainen toimintaroolipeli, jossa nähdään Tom Clancy’s -pelimaailmoista tuttuja pelihahmoja. Näitä ovat muun muassa Caveira, Sam Fisher, El Sueño, Montagne ja Nomad. Monet näistä nimistä ovat tulleet tutuiksi Ubisoftin julkaisemista Tom Clancy’s -peleistä ja -pelisarjoista, kuten Splinter Cell ja Ghost Recon.

Pelaajien valittavana on peräti 70 erilaista pelihahmoa sekä valtava määrä erilaisia aseita, varusteita ja erikoiskykyjä. Näiden yhdistelmistä pelaaja luo oman tehokkaan sotilasjoukkonsa, jolla ratkotaan toimintapitoisia tehtäviä ympäri maailmaa. Erilaiset taistelukentät ovat niin ikään tuttuja Tom Clancy’s -pelimaailmoista. Pelissä nähdään muun muassa Base of Operations -tukikohta The Division -pelistä sekä Tom Clancy’s Splinter Cell Conviction -pelin tapahtumapaikka Maltan Vallettassa.

Tom Clancy’s Elite Squad kattaa kiehtovan kampanjapelitilan, joka kertoo uudenlaisen Tom Clancy’s -tarinan maailmanpelastuksesta uuden uhan edessä. Tarina on jaettu useisiin eri lukuihin, joka tuo mukanaan valikoiman uusia sotilaita käyttöön. Lisäksi tarinaa kerrotaan näyttävien välinäytösten muodossa.

Kampanjapelin lisäksi pelaajat voivat haastaa toisiaan intensiivisessä moninpelissä, jossa pelaajat kohtaavat toisensa joukkuevetoisessa taistelussa. Mukana on myös hauska kiltasotatila, jossa pelaajat voivat kisata toistensa kanssa voitoista ja menestyksestä.

Pelin esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/OFMPZjnm6fQ.

Lisätietoja
www.elitesquadgame.com
https://bit.ly/3ltYzce (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, For Honro, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2018-2019 oli yli kaksi miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.