Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) julkisti värikkäät, valovoimaiset ja omien mieltymysten mukaan räätälöitävät langattomat pelikuulokkeet ja muita pelitarvikkeita.

Neljällä eri värillä saatavat langattomat Logitech G733 LIGHTSPEED -pelikuulokkeet takaavat äärimmäisen käyttömukavuuden materiaalivalintojensa ja keveytensä ansiosta. Kuulokkeet on suunniteltu alusta alkaen täydentämään pelaajakohtaista räätälöitävyyttä. Kuulokkeiden rungon, mikrofonin ja pääpannan värin sekä monipuolisesti muokattavan värivalaistuksen muutoksilla käyttäjä voi korostaa omaa yksilöllisyyttään ja mieltymyksiensä kirjoa. Kuulokkeita voi helposti täydentää Logitech G Series Color Collection -mallistoon kuuluvilla Logitech G203- ja Logitech G305 -pelihiirillä tai Logitech G915 TKL -pelinäppäimistöllä.

”Pelaamisen noustessa yhä enemmän populaarikulttuurin keskiöön, myös oman yksilöllisyyden ja erottuvuuden korostaminen merkitsee entistä enemmän. Itsensä ilmaiseminen ja oman tyylin luominen on keskeinen osa pelikulttuuria”, kommentoi Logitechin pelituotteiden johtaja Ujesh Desai. ”Tällä johtoajatuksella halusimme luoda valikoiman korkeatasoisia pelaamisen oheislaitteita, jotka ilahduttavat värikkyydellään ja hauskuudellaan.”

Yleensä pelivälineet pakkauksineen ovat harmaita, mustia tai valkoisia. Pelialan kasvaessa tarve muille väreille on lisääntynyt pelaajakunnan alati monipuolistuessa. Myös pelien striimaaminen, sosiaalinen media ja verkkotapahtumat ovat luoneet suuremman tarpeen oman yksilöllisen tyylin esille tuomiseen, kun pelivälineet näkyvät myös kanssapelaajille ja seuraajille. Värikkyys tuokin pelaamiseen kaivattua hauskuutta ja rentoutta piristäessään oheislaitteiden ulkoasua. Logitech G Series Color Collection pyrkii tuomaan omalta osaltaan kaivattua vaihtelua.

Valkoisena, sinisenä, liilana ja mustana myyntiin tulevissa Logitech G733 LIGHTSPEED -pelikuulokkeissa on värikäs ja joustava pääpanta. Kuulokeosissa pehmusteena on kaksinkertainen muistivaahto, mikä tekee kuulokkeiden käytöstä hyvin miellyttävää. Kevytrakenteiset kuulokkeet painavat vain 278 grammaa, joten ne eivät väsytä niskaa tai päätä edes pitkäjaksoissa pelisessioissa. Värikkäiden kuulokkeiden pantaosa ja mikrofonihuppu voidaan vaihtaa lisävarusteina hankittavilla koristeosilla, jotka ovat yhteensopivia kaikkien Logitech-kuulokkeiden ja -sankamikrofonien kanssa. Näin omien kuulokkeiden räätälöinti oman tyylin mukaisesti on entistä helpompaa.

Langattomissa Logitech G733 -pelikuulokkeissa on jopa 20 metrin kantama ja peräti 29 tunnin akunkesto yhdellä latauksella. Monipuolisen RGB LIGHTSYNC -värivalaistustekniikan ansiosta kuulokkeiden värivalot voi säätää haluamakseen ja jopa heijastamaan pelinäytön tapahtumia valoineen. Kuulokkeiden 40 millimetrin PRO-G-elementit ja DTS Headphone:X 2.0 -tilaäänitekniikka takaavat kristallinkirkkaan ja jykevän äänentoiston niin peleissä, elokuvissa kuin musiikissakin.

”Halusimme suunnitella monipuoliset pelikuulokkeet, joilla voidaan samalla välittää omaa tyyliä ja luonnetta”, Logitech G:n audiotuotteiden johtaja Tiffany Beers. ”Logitech G733 -pelikuulokkeet lisäosineen tarjoavat tämän kaiken. Ne ovat korkeatasoiset ja monipuoliset pelikuulokkeet, joiden kanssa ei tarvitse tinkiä tyylistä eikä tekniikasta.”

Kuulokkeiden lisäksi Logitech julkaisi valkoisen version suositusta langattomasta ja mekaanisesta Logitech G915 TKL -pelinäppäimistöstä sekä mustan, valkoisen, sinisen ja liilan version Logitech G203- ja Logitech G305 -pelihiiristä.

Hinta ja saatavuus
Langattomat Logitech G733 LIGHTSPEED -pelikuulokkeet tulevat saataville 149 euron suositushintaan. Viitenä värivaihtoehtona myyntiin tulevat värihihnat ja kuulokehuput tulevat myyntiin 9,95 euron kappalehintaan. Logitech G915 TKL -pelinäppäimistön sekä Logitech G305- ja Logitech G203 -pelihiirten suositushinnat on 229, 59 ja 39 euroa. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://www.logitechg.com/fi-fi/playyourway.html
https://youtu.be/qbpkm_S1gQc (esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhKcZxJxFbP8qQaMb-g?e=O3onmh (kuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Ingram Micro, puh: 09 887 4000, www.ingrammicro.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech G
Logitech Internationalin omistama Logitech G -tuotemerkki on tietokone- ja konsolipelitarvikkeiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Logitech G tarjoaa kaiken tasoisille pelaajille alan johtavia näppäimistöjä, hiiriä, kuulokkeita, hiirimattoja ja simulaatio-ohjaimia, kuten ratteja ja lento-ohjaimia. Ne ovat syntyneet intohimosta pelaamiseen sekä innovatiivisen muotoilun ja kehittyneiden teknologioiden ansiosta. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI). Lisätietoa Logitech G:stä osoitteessa www.logitechg.com.