Atlas_Fallen

PAN Vision Finlandin jakelema ja Focus Entertainmentin julkaisema Atlas Fallen -toimintaroolipeli tuo tarjolle legendaarisia hirviöitä ja supervoimaisia sankareita.

Atlaksen kansalaiset ovat avun tarpeessa. Turmiollinen jumala on noussut valtaan ja syössyt hurjat hirviöarmeijansa maan kimppuun samalla ajaen sen kansan ahdinkoon. Avuksi tulee jumalvoimainen sankari, joka nousee taisteluun pahuuden ylimaallisia olentoja vastaan. Luvassa on eeppinen matka upeissa ympäristöissä, joissa sankari saa koettaa voimavarojaan toinen toistaan hurjempia hirvityksiä vastaan.

Paikoin hiekan peittämät aavikkokaupungit ovat hätää kärsimässä, eikä tehtävä pahan jumalan nujertamiseksi tule olemaan helppo. Mysteereitä selvittämällä ja raunioita koluamalla supervoimainen sankari kuitenkin vahvistuu.

Atlas Fallen tarjoaa pelaajalle häikäisevän toimintaspektaakkelin täynnä vaikuttavia taisteluita, upeita maisemia ja yliluonnollisia voimia. Roolipelimäinen hahmonkehitys ja kiehtova fantasiamaailma pitävät pelaajan otteessaan. Pelissä on myös herkullinen yhteistyötila, jossa vihollisten kukistaminen on entistäkin palkitsevampaa.

Uuden sukupolven pelikonsoleille ja pc-tietokoneille luotu peli tarjoaa huippuluokan grafiikkaa ja vaikuttavan äänimaailman seikkailuntäyteisessä tarinassa vailla vertaa.

Pelin esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/_hFePdmcci0.

Atlas Fallen julkaistaan 16. toukokuuta sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Lisätietoja

www.focus-entmt.com/en/games/atlas-fallen www.panvision.comhttps://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viO8VQs5ALQEerNIGMg?e=iz1Odx (kuvia)

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.