Anno 1800 Free Week

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft tarjoaa suositun strategiapelin ilmaisen testijakson konsoliversion julkaisun myötä.

Strategista suunnittelua, teollistumista ja teknistä kehitystä kaiken muun tekemisen ohella käsittelevä Anno 1800 tuo tietokoneilla suositun pelisarjan ensimmäistä kertaa pelikonsoleille. Maaliskuun puolivälissä pelikonsoleille julkaistava peli on muokattu konsolipelaamiseen sopivaksi, mikä tarkoittaa muun muassa tärkeitä muutoksia pelin käyttöliittymään kokemuksen sujuvoittamiseksi. Näiden keskeisten muutosten ansiosta Anno 1800 vetää konsoliversiona vertoja sen tietokoneversiolle.

Pelistä on julkaistu kiehtova pelinkehittäjien haastatteluvideo, jossa he kertovat projektin etenemisestä ja toteuttamisesta uusilla pelialustoilla. Videolla käydään läpi esimerkiksi kontrollien toteuttamisen haasteita näppäimistöltä ja hiireltä peliohjaimeen siirryttäessä.

Pelin uuden esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/jOiAGn–90Y.

Anno 1800 on monipuolinen ja yksityiskohtainen strategiapeli, jossa pelaaja keskittyy suunnittelemaan ja rakentamaan omaa valtakuntaansa rakennuksista infrastruktuuriin avoimessa pelimaailmassa. Erilaiset tontit, rakennelmat ja katuverkostot ovat pelaajan suunniteltavissa. Jotta kaupunki ja sen talous voisivat kukoistaa, on tärkeää sijoittaa myös kulttuuriin, viihteeseen ja yleiseen hyvinvointiin. Puistojen ja erilaisten tapahtumapaikkojen ohella tarvitaan myös kaupankäynnin ja tuotannon rakennuksia, unohtamatta aina niin tärkeää laivateollisuutta. Myös maanpuolustukselliset asiat ovat tärkeitä muistaa valtion turvallisuuden nimissä. Rakentamisen ja kaupunkisuunnittelun lisäksi diplomatia, tutkimusmatkat, kaupankäynti ja jopa mahdollinen sodankäynti ovat pelaajien päätettävissä. Koska kaikki seikat vaikuttavat toisiinsa, joutuu pelaaja toisinaan vaikeiden päätösten eteen tasapainoa etsiessään. Yksinpelin lisäksi Anno 1800 sisältää moninpelitilan, joka haastaa pelaajat yksinpelistä poikkeavalla tavalla tarjoten tekemistä lukemattomiksi tunneiksi.

Pelin konsolijulkaisun myötä peliä pääsee pelaamaan ilmaiseksi sekä pc-tietokoneilla että pelikonsoleilla 16.–23. maaliskuuta välisen ajan.

Anno 1800 julkaistaan 16. maaliskuuta Xbox Series X/S- ja PlayStation 5 -pelikonsoleille. Tämän lisäksi Anno 1800 on saatavilla digitaalisesti Ubisoft Store- ja Epic Games -kauppapaikoista Windows-tietokoneille.

Lisätietoja

www.annogame.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhtQFT1232EFLNOD2Yw?e=Vkk6KC (kuvia)

Ubisoft

Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Brawlhalla, Far Cry, For Honor, Just Dance, Watch Dogs, The Crew, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2020-2021 oli yli 2,241 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.