MRSH_DLC1

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft laajentaa rakastettua Mario + Rabbids Sparks of Hope -peliä The Tower of Doooom -lisäosalla.

Arvostelijoiden ylistämän Mario + Rabbids Sparks of Hope -toimintapelin seikkailu ei suinkaan päättynyt päätarinan läpäisyyn. The Tower of Doooom -pelilaajennus on lajissaan pelin ensimmäinen ja tuo mukanaan uudenlaisia pelimekaniikoita sekä runsaasti lisää tekemistä. Lisäosan vanavedessä julkaistaan pelistä koepelaamiseen soveltuva demoversio. Sen myötä pelistä kiinnostuneet pelaajat voivat tutustua Marion ja Rabbids-jänien värikylläiseen maailmaan taktisella otteella.

Nintendo eShop -kauppapaikasta ladattava pelidemo on mitä oivallisin tapa tutustua pelin tunnelmiin, hahmoihin ja taktiseen tekemiseen. Pelin demoversio sisältää kokonaisuudessaan pelin prologin ja osan ensimmäisestä planeetasta. Kestoltaan pelidemo tarjoaa tekemistä noin kahdeksi tunniksi. Tapahtumapaikkana nähdään muun muassa Beacon Beach, jossa pelaaja voi ratkoa alueen mysteereitä ja taistella pimeyden riivaamia vihollisia vastaan.

The Tower of Doooom -lisäosa on saatavilla vain pelin kausikortin omistajille. Lisäosa vie sankarihahmot salaperäiseen torniin, jossa he tapaavat sen emännän, madame Bwahstrellan. Hän tarvitseekin sankareita avukseen, sillä pahansisuinen Cursa on sijoittanut apureitaan torniin. Torniin kiipeämällä sankarit nujertavat paitsi Cursan apulaisia, he myös törmäävät vanhaan Spawny-ystäväänsä.

Lisäosa tarjoaa pääpeliä taisteluvetoisemman pelimuodon, joka rakentuu proseduraalisesti luotujen tornikenttien alati haastavampaan sisältöön. Neljällä hahmolla alkava tarina kehittyy etenemisen kautta, kun hahmot saavat uusia voimia ja ominaisuuksia. Tämä tuo mukaan omanlaisen taktisen ulottuvuuden pelin edetessä, kun vastassa olevat viholliset tuntuvat haastavilta ja vaikeilta.

The Tower of Doooom -lisäosassa loppu on kuitenkin vasta alkua laajemmalle kokonaisuudelle, sillä sisältö tarjoaa reilusti uudelleenpeluuarvoa. Vaikeammalla vaikeustasolla pelattaessa on luvassa lisää kosmeettisia palkintoja. Näinpä peli tarjoaa uusia haasteita ja vaikeita kohtaamisia monella eri tavalla lukemattomiksi pelikerroiksi. Pelimuoto onkin oivallinen haastekokonaisuus sekä uusille pelaajille että vanhoille konkareille.

Mario + Rabbids Sparks of Hope -toimintapeli on saatavilla sekä perusversiona että Gold-painoksena. Pelin kausikortti on ostettavissa erikseen peruspelin rinnalle, kun taas kultapainoksen omistajat saavat sen osana pelikokonaisuutta.

Lisäosan julkaisuvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/GcSbBnyWyx0. Pelidemon esittelyvideo on katsottavissa osoitteessa https://youtu.be/UjpbDzGz67U.

Mario + Rabbids Sparks of Hope sekä sen lisäosa ovat saatavana Nintendo Switch -pelikonsolille. Pelin ikäraja on PEGI 7.

Lisätietoja

https://www.ubisoft.com/fi-fi/game/mario-rabbids/sparks-of-hope
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh6VPVRinPK6fLYZdwQ?e=aIpsNI (kuvia)

Ubisoft

Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Brawlhalla, Far Cry, For Honor, Just Dance, Watch Dogs, The Crew, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2020-2021 oli yli 2,241 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.