PAN Visionin jakelema ja NACONin julkaisema TT Isle of Man – Ride on the Edge 2 -ajopeli on tänään julkaistu sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin Nintendo Switch -pelikonsoliversio julkaistaan myöhemmin.

Vauhdikas moottoripyöräpeli vie pelaajan Snaefell-vuoren mutkaisille reiteille, joissa Mansaarten kisoja on ajettu jo yli sadan vuoden ajan. Kisojen ajorata poikkeaa merkittävästi useimmista moottoripyöräradoista jyrkkine mutkineen, epätasaisuuksineen ja pitkine suorineen. Pisimmillä suorilla kuljettajat voivat saavuttaa jopa 300 kilometrin tuntivauhdin.

TT Isle of Man – Ride on the Edge 2 tuo tämän legendaarisen kisakokemuksen pelaajan ulottuville uskomattomalla tarkkuudella ja yksityiskohtien määrällä. Samalla peli tarjoaa realistisen pelikokemuksen, jossa moottoripyörän fysiikanmallinnus ja osien kuluminen ovat keskeisessä roolissa. Pelistudio KT Racing onkin tehnyt läheistä yhteistyötä kahden ammattilaisajajan kanssa saadakseen pelin ominaisuudet vastaamaan aitoa ajokokemusta. Yhteistyössä ovat olleet mukana Ranskan nopein TT-kuljettaja Julien Toniutti sekä yksi maailman johtava ajaja Davey Todd.

Ajopeli tarjoaa pelaajalle sekä intensiivisen urapelimuodon että useita erilaisia muita pelimuotoja, kuten aikakisat ja erilaiset takaa-ajot, joiden kautta pelaaja voi tutustua Mansaarten kiehtovaan ratakokonaisuuteen monin eri tavoin. Urapelitilassa pelaaja pääsee tuunaamaan omaa moottoripyöräänsä ja tekemään kiinnostavia päätöksiä oman tiiminsä nimissä. Lisäksi syvällisessä urapelitilassa voi edistyä amatööriajoista aina seniorisarjaan asti.

Yhteensä ajettavaa on täyden 60 kilometrin verran, joka sisältää koko TT-ajon mitan. Lisäksi mukana on 17 erilaista rataa tutkittavaksi ja harjoiteltavaksi. Avoimen pelimaailman ajotilassa pelaaja voi lisäksi harjoitella taitojaan ja tutustua ajoneuvonsa asetuksiin. Kaikkiaan mukana on 27 eri kuljettajaa sekä 13 virallista TT-moottoripyörää ja viisi klassista TT-kisapyörää vuosien varrelta.

Pelin esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/1oj6Qg-UQ20.

Lisätietoja
www.iomtt-thegame.com
www.panvision.com/pelit
http://bit.ly/2Ex8JUZ (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.