Helsinkiläinen pelimusiikkiorkesteri Game Music Collective joutui uudella musiikkivideollaan zombiehyökkäyksen kohteeksi.

Upeista konserteistaan tunnettu Game Music Collective on jälleen julkaissut uuden musiikkivideon. Tällä kertaa musiikkivideon teemana ovat zombiet ja musiikkina soi Call of Duty: Black Ops – Zombies -klassikkopelin teemamusiikki. Raaka kauhuteemainen musiikkivideo sopii vain aikuisille eikä niistäkään kaikkein herkimmille. Videon lopussa orkesterin perustaja ja sellisti Lukas Stasevskij päättää päivänsä varsin ikävällä tavalla.

”Itselläni on hieman tarantinomainen suhtautuminen väkivaltaan eli voidaan käyttää sitä elementtinä taiteessa, mutta vastustetaan väkivaltaa oikeassa elämässä täysillä”, kommentoi Game Music Collectiven perustaja ja sellisti Lukas Stasevskij. ”Haluamme olla vastuullinen toimija myös verkossa ja siksi olemme julkaisseet videosta myös sensuroidun ja vähemmän väkivaltaa sisältävän version.”

Uuden musiikkivideon aikuisille suunnatun täyden version voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/gVRumhY9FIg.

Videosta on julkaistu myös hieman kesympi K16-versio, joka on katsottavissa osoitteessa https://youtu.be/ITk5P4EEJwg.

Kollektiivin peliaiheisia musiikkivideoita on katseltu pelkästään YouTubessa jo yli kaksi miljoonaa kertaa. Uusimpana videoprojektina Game Music Collective kuvasi materiaalia sotapeliaiheisia musiikkivideoita varten Parolan Panssarimuseossa yhteistyössä Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan kanssa. Näistä nyt julkaistu musiikkivideo on sarjan toinen ja ensimmäinen julkaistiin viime joulukuussa. Se on katsottavissa osoitteessa https://youtu.be/2e-H5aetTvk.

Game Music Collective
Game Music Collective on noin 20 muusikosta koostuva orkesteri, joka täydentyy tarpeen mukaan kuorolla ja muilla vierailevilla tähdillä. Game Music Collective Band on puolestaan orkesterin jäsenistöstä koostuva seitsemän hengen yhtye. Game Music Collectiven ensikonsertissa Finlandia-talolla syyskuussa 2017 soitettiin pelimusiikkia laajasti useista eri pelisarjoista kapellimestari Eero Lehtimäen johdolla. Tämän jälkeen kollektiivi on tehnyt monenlaisia pelimusiikkiin liittyviä esiintymisiä ja muuta toimintaa.

Game Music Collective on myös aktiivinen tubettaja ja julkaisee uutta videosisältöä säännöllisesti. Halo-pelin pääteeman livevideota on katsottu jo yli 1,1 miljoonaa kertaa.

Game Music Collective on myös juuri saanut päätökseen Ilmari Hakkolan säveltämän pelimusiikin äänityssessiot ensi viikolla julkaistavaan Iron Danger -peliin.

Lisätietoja
www.gamemusiccollective.com
www.youtube.com/gamemusiccollective
http://bit.ly/GMC_presskit (kuvia)