ThunderX3 - Core & XTC

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, Jimm’s PC-Store tuo myyntiin ensiluokkaista mukavuutta ja näyttävyyttä tarjoavan pelituolimalliston.

Pitkäksi venyneet pelisessiot, työrupeamat ja muut tietokoneen ääressä vietetyt hetket voivat aiheuttaa monenlaista vaivaa, kipuilua ja epämukavuutta, jos ergonomia ja istuinmukavuus eivät ole kunnossa. Vaikka nykyään suositellaankin ainakin ajoittaisia seisten vietettyjä hetkiä päätetyöskentelyssä, etenkään pelaamisessa tämä ei ole yleisesti ottaen mahdollista ergonomian ja pelien intensiivisyyden takia. Siksi ergonomian keskiöön nousevat pelituolit, joissa yhdistyvät toimistotuolien säädettävyys nykyaikaiseen näyttävyyteen ja entistä parempaan käyttöasentoon.

Pelituolien saralla yksi yleisimmistä kysymyksistä lieneekin se, mikä ero on pelituolilla ja toimistotuolilla. Vaikka nämä muistuttavat toisiaan, lähemmässä tarkastelussa erot ovat ilmiselviä. Korkealuokkaisissa ThunderX3-pelituoleissa erot korostuvat entisestään, sillä kaikki on rakennettu istuinmukavuuden, ergonomian ja säädettävyyden ympärille. Nämä asiat myös nivoutuvat toisiinsa saumattomasti. Miellyttävyys löytyy usein monipuolisen säädettävyyden kautta ja tämä on monesti suorassa yhteydessä ergonomisuuteen. Kun keskivartalo lepää mukavassa asennossa, myös kipuilu ja säryt pysyvät poissa.

ThunderX3 Core- ja ThunderX3 XTC -pelituoleissa käytetään tukiteknologioita, jotka tukevat alaselän kaarevuutta ja liikkuvuutta ainutlaatuisesti. Toisin kuin paikoillaan olevissa tukirakenteissa, ThunderX3 -pelituolit mukautuvat istujan liikkeiden mukaan oikeanlaiseen asentoon. Tukiosa liikkuu sekä ylä- ja alasuunnassa että sivuttain. Tämä mahdollistaa täydellisen alaselän tuen myös epätavallisissa asennoissa ja näin ehkäisee selän väsymistä ja rasittumista.

Tukea löytyy myös miellyttävästä muistivaahtovalmisteisesta niskatuesta, joka mukautuu käyttäjänsä asentoon niskan ja pään osalta. Valmistusmateriaalien ansiosta niskatuki tukee niskan lihaksia juuri oikealla tavalla. Näin niskatuesta on apua pitkäksikin venyvissä pelisessioissa.

ThunderX3-pelituolien SYNC5- ja SYNC6-mekanismien säädettävyydet ovat monipuolisia ja siksi ne sopivat lähes kaikenkokoisille pelaajille. Istuimen kallistuskulmaa voidaan helposti säätää eteen- ja taaksepäin, mikä auttaa ihanteellisen istuinasennon löytämisessä. Pelituolissa on myös säädettävä istuinsyvyys, jonka ansiosta istuinta voidaan tuoda eteenpäin ja näin taata miellyttävä tuki myös takareisille.

Innovatiivinen jalkatuki on monikäyttöinen lisäosa. Toiselta puolelta pyöreä ja toiselta tasainen tukielementti voidaan asettaa jalkojen alle kummin päin tahansa. Näin se voi tarjota joko tasaista ja tukevaa lepoasentoa tai vaihtoehtoisesti istujan liikkeen mukaan mukautuvaa tukea. Vaihtoehtoisesti jalkatuki voidaan ottaa käyttöön työpöydälle vaikkapa rannetueksi peliohjaimella pelatessa.

ThunderX3-pelituolit on viimeistelty näyttävällä ulkoasulla ja mukavilla materiaalivalinnoilla. ThunderX3 Core -pelituolien istuimessa ja tukiosissa on käytetty tiheärakenteista muotovaahtoa, joka takaa pehmeyden ja mukautuvuuden. Pinnoitevaihtoehtoja ovat keinonahka ja kangasverhoilu, joita kumpaakin on saatavana useana eri värinä. Molemmat verhoiluvaihtoehdot sekä tuntuvat että näyttävät hyvältä. Materiaalivalinnat ovat hengittäviä ja ehkäisevät hikoilua. Lisäksi pintamateriaaleja on helppo ja vaivaton pitää puhtaana. ThunderX3 XTC -pelituoleissa käytetään pehmusteena ja pinnoitteena verkkomateriaalia, joka pysyy viileänä tarjoten samalla joustavuutta ja kestävyyttä.

ThunderX3-esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/eZxJZx9Dz6M.

Hinta ja saatavuus

ThunderX3-pelituolien valikoima kattaa tällä hetkellä 37 eri tuolimallia värivaihtoehdot huomioiden ja ne ovat saatavana välittömästi 139,90 – 399,90 euron kuluttajahintoihin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja

www.jimms.fi/fi/Product/List/000-17W/pelaaminen–pelituolit?i=50&fv=1888
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_vicMxqTwbfhVpGzWzmg?e=aLrGub (kuvia)

Jimm’s PC-Store

Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2022 liikevaihto oli noin 58 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa oli 60 henkilöä. Toimipaikka sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.jimms.fi.