FSKids

PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema Farming Simulator Kids tekee virtuaalisesta maanviljelystä helpommin lähestyttävän pelikokonaisuuden.

Farming Simulator on maailman suosituin virtuaalista maatalouden hoitamista tarjoava pelisarja. Samalla se on tuonut iloa ja innoitusta sekä varttuneemmille että nuoremmille pelaajille. Pienemmille lapsille sarjan pelit ovat kuitenkin liian vaikeita, sillä ne edellyttävät paitsi lukutaitoa, myös syy- ja seuraussuhteiden ymmärtämistä sekä strategista suunnittelua. Pelijulkaisija GIANTS Software ja maatalousmerkki John Deere ovat nyt yhteistyössä kehittäneet Farming Simulator Kids -pelin, joka sopii myös nuoremmille pelaajille. Sen ansiosta virtuaalinen maanviljely ja eläintenhoito avautuvat helpommin myös lapsille.

Söpöllä graafisella tyylillä luotu peli antaa lapsille ja lapsenmielisille pelaajille mahdollisuuden kokea maatilaelämän riemuja. Peli on samaan aikaan viihdyttävä ja opettava, sillä se tutustuttaa pelaajan hauskalla ja opettavaisella tavalla maatilan eläimiin ja sen hoitoon. Pelissä edetäänkin kuvien ja animaatioiden kautta, jonka ansiosta peliä voi pelata ilman lukutaitoa. Eteenpäin pelissä päästään esimerkiksi söpöjen eläinten antamilla tehtävillä, jolloin pelaaja oppii uusia taitoja eläimiä auttamalla. Tällaisia voivat olla vaikkapa voileipien valmistaminen tai kasvien kerääminen.

Lapsien oppiessa viljelykasvien kasvattamista ja sadonkorjuuta, he samalla saavat kasvattaa, ruokkia ja hoitaa maatilan eläimiä. Näitä ovat muun muassa lehmät, kanat ja hanhet. Eläinten ja kasvien lisäksi pelaaja pääsee tutustumaan myös maatilan ajoneuvoihin, kuten John Deere -traktoreihin ja muihin työkoneisiin. Pelaaja voi myös taltioida omat maatilatarinat hauskassa videointitilassa.

Mukana on kattava määrä monipuolisia minipelejä, jotka tarjoavat pelaamisen iloa lukemattomiksi tunneiksi. Kaikki äänitehosteista musiikkiin ja grafiikkaan on tehty lapsiystävälliseksi, joten peli sopii pelattavaksi hyvinkin pienille lapsille. Kaikkiaan pelissä on toista kymmentä eri viljelykasvia, yli 75 erilaista ruokatarviketta ja toista sataa muuta esinettä kokeiltavaksi.

Pelin esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/ODElL6jYNmk.

Farming Simulator Kids julkaistaan Nintendo Switch -pelikonsolille keväällä 2024. Pelin PEGI-ikärajaa ei ole vielä vahvistettu.

Lisätietoja

www.farming-simulator.com
www.panvision.com
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_vicNdLqa6Wnr9e4v3eQ?e=730rwj (kuvia)

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.