Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft avaa The Crew 2 -ajopelin seitsemännen pelikauden tänään Into the Storm -laajennuksella.

Suositun The Crew 2 -ajopelin uusi kausi on lajinsa eeppisin pelin historiassa. Sen omassa Motorflix-ohjelmasarjassa yllytetään kuljettajia kohtaamaan myrsky silmästä silmään ja voittamaan omat pelkonsa rajoja rikkoen. On vain yksi tavoite: olla ensimmäisenä maalissa.

Pelitapahtumien ytimessä on hiekkamyrskyjen jahtaaminen ympäri Yhdysvaltoja. Tämä teema vie pelaajan monenlaisiin kisapaikkoihin, joissa haasteena eivät ole vain muut kuljettajat, vaan myös vaaralliset esteet, kovan tuulen mukana lentävä romu ja jopa romahdusvaarassa olevat rakennelmat. Vaikka kisa-auton vauhti on kova, tarkkaavaisuuden on oltava kohdallaan ja reaktiot nopeita. Huolimaton kuljettaja löytää itsensä nopeasti aivan väärästä paikasta.

Aiempien kausien tapaan myös seitsemännen pelikauden ensimmäinen osa saa oman Motorpass-edistymismittarinsa, jossa edistymällä pelaaja palkitaan erilaisin kiehtovin palkinnoin, kuten uusin autoin ja erilaisin kosmeettisin lisäyksin.

Uuden pelikauden myötä esitellään myös uusia ajoneuvoja, kuten pelikauppaan saapuvat katukisa-autot Pontiac Firebird T/A 1977 ja Mitsubishi FTO GP Version R. Lisäksi kaksi uutta aloituspakettia tarjoavat vaihtelua parin uuden kaaran muodossa, joita ovat Mazda RX-8 Pearl Edition ja Porsche Cayman GT4 Carbon Edition. Samalla myös joukko vanhempia, aiemmista pelikausista tuttuja autoja tekevät paluun kauppapaikalle. Valikoimassa on muun muassa joukko toinen toistaan upeampia ja nopeampia Interceptor-tuunattuja kisa-autoja.

Uusi päivitys on viimeistelty tuoreilla LIVE Summit -kisoilla, jotka tarjoavat viikoittaisia kisakokemuksia kilpailunjanoisille pelaajille.

Tuoreen esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/HM8RCP_5OXc.

Ubisoft Ivory Tower -pelistudion kehittämä The Crew 2 tarjoaa pelaajilleen uskomattoman mahdollisuuden kokea Yhdysvaltojen teiden, vesien ja ilmojen vapaus lukemattomien eri kulkuneuvojen kyydissä. Olipa kyseessä nopeat formulat, kateutta herättävät moottoripyörät, huippunopeat veneet tai ilmojen valtiutta symbolisoivat lentokoneet, kyseessä on pelaajan vapaus. Avoimen pelimaailman vapaus tarjoaa taidoille haasteita ja mielelle rentoutumista niin yksin kuin moninpelissäkin. Olipa kyseessä tiukat kisat tai rauhallinen ympäristöjen tutkiminen, Amerikan Yhdysvallat rannikolta rannikolle ovat jokaisen koettavissa omaan tahtiinsa. Erilaiset ajomuodot katukisoista maastoralleihin ja freestyle-kisoista erilaisiin temppuihin antavat lähes loppumattoman mahdollisuuden itsensä toteuttamiseen ajoneuvosta toiseen.

The Crew 2 on julkaistu sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Lisäksi peli on saatavilla Ubisoft+-pelipalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Lisätietoja
https://thecrew-game.ubisoft.com/
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhr8PN4AXLqw7R604hQ?e=rtxEkZ  (pelikuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Brawlhalla, Far Cry, For Honor, Just Dance, Watch Dogs, The Crew, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2020-2021 oli yli 2,241 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.