Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft tuo huippuluokan Rainbow Six Siege -pelaajat Ruotsin Dreamhack Winter -tapahtumaan 21.-27. marraskuuta.

Maailman suosituimpiin kilpapeleihin lukeutuva Tom Clancy’s Rainbow Six Siege tuo odotetun Six Major -kilpaturnauksen arvostettuun Dreamhack Winter -pelitapahtumaan. Siellä toisensa kohtaavat 16 maailman huippujoukkuetta, jotka kisaavat sekä halutusta mestaruustittelistä että mehevistä rahapalkinnoista. Samalla tämä on viimeinen peliturnaus, josta kerätä pisteitä tulevaa Six Invitational 2023 -maailmanmestaruuskilpailua varten.

Six Jönköping Major -tapahtuma alkaa yleisöltä suljetulla ryhmävaiheella, joka käydään läpi 21.-23. marraskuuta Tukholmassa. Tästä kahdeksan parasta joukkuetta jatkaa pudotuspelivaiheeseen, jonka ottelut pelataan 25.-27. marraskuuta yleisön edessä Dreamhack Winterissä, Jonköpingissä. Loppuhuipennus eli mestaruusottelu pelataan 27. marraskuuta samassa tapahtumassa.

Tapahtumaan osallistuvat fanit voivat nauttia myös muusta oheistoiminnasta pudotuspelien ohessa. Tapahtumassa on muun muassa mahdollisuus tavata joukkueiden pelaajia odotetuissa meet & greet -tapahtumissa, pelata demoalueilla ja tutustua ainutlaatuisiin fanitarvikkeisiin myyntialueella.

Lisäksi pelin seitsemännen pelivuoden neljännen kauden sisältö julkistetaan kaikille maanantaina 21. marraskuuta.

Mukana olevat joukkueet on jaettu maantieteellisesti neljään eri alueeseen. Joukkueet ovat alueittain seuraavat:

Euroopan liiga: Team BDS, Wolves Esports, MNM Gaming ja Heroic.
Tyynenmeren alue: Cyclops athlete gaming, SANDBOX Gaming, Dire Wolves ja FURY.
Latinalaisen Amerikan liiga: w7m esports, Team Liquid, FaZe Clan ja Black Dragons.
Pohjois-Amerikan liiga: Spacestation Gaming, TSM, Soniqs ja Mirage Esports.

Lisätietoa tapahtumasta löytyy osoitteesta https://rainbow6.com/JonkopingMajor2022Guide.

Moninpelivetoisella Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege -toimintapelillä on maailmanlaajuisesti yli 60 miljoonaa rekisteröitynyttä pelaajaa. Samalla pelin suosio elektronisen urheilun saralla on kasvanut kovaa vauhtia. Taktisen ja toimintapitoisen erikoisryhmätoiminnan ykkösnimi vie pelaajansa jännittävän ja kiihkeätunnelmaisen toiminnan maailmaan, jossa lainvalvojat ja ammattirikolliset ottavat yhteen toistensa kanssa. Rainbow Six -pelisarja ei kuitenkaan edusta suoraviivaista räiskimistä, vaan rakentuu tarkkaan laadittujen strategioiden ja taktisten toimintamallien varaan. Poliisin ja armeijan erikoisryhmistä tutut erikoisvälineet, kuten erilaiset räjähteet, kranaatit, suojakilvet ja monet muut apuvälineet ovat yhtä tärkeässä osassa kuin vaativaan voimankäyttöön tarkoitetut ampuma- ja lähitaisteluaseet. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onkin yhdistelmä sekä kiivasta räiskintää, vaarallisia lähitaistelutilanteita että taktista osaamista ja strategista pohdintaa. Yksinpelin lisäksi Tom Clancy’s Rainbow Six Siege tarjoaa monipuoliset moninpelitilat, joissa pelaajat voivat toimia ryhmissä toisiaan vastaan. Peli soveltuukin erinomaisesti myös elektronisen urheilun temmellyskentäksi.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege on saatavana sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Se on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja
https://www.ubisoft.com/fi-fi/game/rainbow-six/siege/
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhcsQf8-elFZKUkLVBg?e=cNLadH (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Brawlhalla, Far Cry, For Honor, Just Dance, Watch Dogs, The Crew, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2020-2021 oli yli 2,241 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.