Plasmasytyttimistään tunnettu suomalainen KAARI on julkaissut uusia tuotteita ja laajentanut toimintaansa myös kansainvälisille markkinoille.

Suomessa suunnitellut KAARI-plasmasytyttimet ja -taskulamput on otettu hienosti vastaan Suomessa viimeisen kolmen vuoden aikana. Turvalliset ja liekittömät KAARI-plasmasytyttimet tulivat alun perin myyntiin syksyllä 2017 ja KAARI-taskulamput tulivat joulukuussa 2019. Kattava tuoteperhe tarjoaa laadukasta sytytystä ja valaistusta mökkeilyyn, retkeilyyn ja yleiskäyttöön.

”KAARI-tuotteita on myyty tähän mennessä jo yli 200 000 kappaletta kattavasti ympäri Suomen ja nyt on aika kansainvälistyä”, kommentoi KAARI-tuotteita edustavan Action Group Finlandin toimitusjohtaja Jani Tuominen. ”Olemme viimeisen vuoden ajan harjoitelleet kansainvälistymistä, mutta nyt näyttää siltä, että tänä vuonna kansainvälinen myynti tulee jo ohittamaan Suomen myynnin.”

KAARI kansainvälistyy nyt monella eri rintamalla ja erityisesti Japanissa sekä Kaakkois-Aasiassa myynti on lähtenyt erittäin lupaavasti käyntiin paikallisen median innostuttua sytyttimistä. Myös Ruotsissa myynti on alkanut lupaavasti. Ulkoilu-, puutarha-, grilli- ja mökkeilyvarusteiden myynti kasvaa tällä hetkellä monestakin syystä kaikkialla ja KAARI-tuotteet sopivat näihin voittajakategorioihin kaikkialla maailmassa.

Tämän vuoden tuoteuutuuksia ovat seuraavat mallit:

KAARI Loimu XPower
Suomessa suunniteltu KAARI Loimu XPower on maailman ensimmäinen usb-ladattava plasmasytytin, joka toimii samalla led-taskulamppuna ja varavirtalähteenä. Vettä, likaa, pölyä ja iskuja kestävällä (IP57-suojaluokitus) monitoimilaitteella tulenteko, valaiseminen ja lataaminen on helppoa ja turvallista kaikissa olosuhteissa.

Oman elämänsä ihmemies tai ihmenainen on varautunut kaikkeen, olipa kyseessä rankka eräretki, rento mökkeily tai urbaani seikkailu. Kunnollinen tulenteon väline, mukana kulkeva valonlähde ja lisävirta sähkölaitteille mahtuvat nyt kaikki kerralla taskuun. Plasmasytyttimellä voi sytyttää tulen jopa 500 kertaa yhdellä latauksella. Kirkas 100 lumenin taskulamppu valaisee pimeimmänkin mökkipolun. Tehokas varavirtalähde (2 900 mAh) sopii hyvin älypuhelimien ja monien muiden pienten usb-liitäntäisten sähkölaitteiden lataamiseen.

KAARI Soihtu LED
Suomessa suunniteltu alumiinirunkoinen KAARI Soihtu LED -varsisytytin sytyttää tulen kotona, mökillä, asuntovaunussa ja ulkona säätilasta välittämättä. Olipa kyseessä kuuma kesäpäivä tai talvinen pakkasyö, pitkävartinen KAARI Soihtu LED luo tulen turvallisesti napinpainalluksella sormia polttamatta. Varren 200 millimetrin ulottuvuus helpottaa muun muassa kapearunkoisten lasisuojien sisällä olevien kynttilöiden tai vaikkapa ahtaan saunakiukaan pesän sytyttämisen. Sytyttimessä on myös kätevä LED-kohdevalo helpottamaan sytyttämistä pimeässä.

KAARI Roihu X2
Metallikuorinen ja hyvin suojattu KAARI Roihu X2 -plasmasytytin toimii luotettavasti tuulesta ja sateesta huolimatta. Lisäksi se on koristeellinen käyttöesine, joka henkii arvokkuutta ja tyylitajua käyttäjästään. Suomessa suunnitellut KAARI Roihu X2 -taskusytyttimet kiinnittävät huomiota kaikissa tilanteissa ja sopivat erityisesti koti- ja kaupunkikäyttöön. Sytyttimellä voi sytyttää tulen jopa 75-100 kertaa yhdellä latauksella aiempaa suuremman 430 milliampeeritunnin akun ansiosta. Sytytin on saatavana monissa tyylikkäissä metalliväreissä, joita ovat hopea, musta ja sininen. Näitä täydentävät valon mukaan väriään violetin ja sinivihreän sävyin vaihtava kameleontti. Malliston kruunaa tyylikäs huurrepinnoitettu ja leijonakuvioitu malli.

Hinta ja saatavuus
KAARI Loimu XPower, KAARI Soihtu LED ja KAARI Roihu X2 tulevat myyntiin välittömästi 49,95, 19,95 ja 29,95 euron kuluttajahinnoilla. Leijonakuvioitu KAARI Roihu X2 tulee myyntiin 34,95 euron kuluttajahintaan. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.KAARIlighters.com
https://youtu.be/KHpkib6Hm4oxxx (esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh5hy36jPqK1ZtYZ7_w?e=4f4L20 (kuvia)

KAARI / Action Group Finland Oy
Action Group Finland Oy on KAARI-tuoteperheen kehittäjä ja tuotemerkin omistaja. Yritys on suomalainen viihteen, viihde-elektroniikan ja muiden yleishyödyllisen tuotteiden maahantuoja. Yhtiön toimisto ja logistiikkakeskus sijaitsevat Turussa. Lisätietoja osoitteissa www.KAARIlighters.com ja www.actiongroup.fi.