Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkaisi The Crew 2 -ajopelin suurimman ilmaispäivityksensä tähän asti. Sen myötä käynnistyy pelin kolmas vuosi, joka esittelee uudet kausiluonteiset tehtävät sekä kiehtovan Motorpass-järjestelmän.

The Crew 2: The Chase on uuden pelivuoden ensimmäisen kauden aloitusjakso ja se vie pelaajan osaksi jännittävää tarinakokonaisuutta. Pelaajan ohjaama kuljettaja värvätään osaksi Motoflix-yhtiön vauhdikasta ohjelmasarjaa, jossa pääosassa ovat vauhdikkaat autot kuljettajineen. Luvassa on perinteisestä kisasta poikkeavia toimintajaksoja ja tehtäviä, joissa jokainen kuljettaja joutuu todistamaan taitonsa takaa-ajojen ja haastavien reittien parissa kaasua säästämättä.

Samalla mukaan tuleva Motorpass-järjestelmä palkitsee kuljettajia tehtävien edistämisestä ja haasteiden suorittamisesta. Palkintona on muun muassa uusia autoja ja tuunausvarusteita sekä paljon muuta. Motorpass-järjestelmä on jaettu 50 palkintotasoon ja sisältää sekä ilmaisia että premium-tasoisia palkkioita. Erilaisia pelihaasteita on tarjolla sekä päivittäin että kausittain vaihtuvina tehtävinä. Jokainen Motorpass-kausi kestää kaksi kuukautta ja näistä jokaisella on omat palkintonsa.

Pelivuoden avausjakson esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/_2v9D5JmjoE.

Ubisoft Ivory Tower -pelistudion kehittämä The Crew 2 tarjoaa pelaajilleen uskomattoman mahdollisuuden kokea Yhdysvaltojen teiden, vesien ja ilmojen vapaus lukemattomien eri kulkuneuvojen kyydissä. Olipa kyseessä nopeat formulat, kateutta herättävät moottoripyörät, huippunopeat veneet tai ilmojen valtiutta symbolisoivat lentokoneet, kyseessä on pelaajan vapaus. Avoimen pelimaailman vapaus tarjoaa taidoille haasteita ja mielelle rentoutumista niin yksin kuin moninpelissäkin. Olipa kyseessä tiukat kisat tai rauhallinen ympäristöjen tutkiminen, Amerikan Yhdysvallat rannikolta rannikolle ovat jokaisen koettavissa omaan tahtiinsa. Erilaiset ajomuodot katukisoista maastoralleihin ja freestyle-kisoista erilaisiin temppuihin antavat lähes loppumattoman mahdollisuuden itsensä toteuttamiseen ajoneuvosta toiseen.

The Crew 2 on julkaistu sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Lisätietoja
https://thecrew-game.ubisoft.com
http://bit.ly/2wmZ4Oi (pelikuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, For Honro, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2018-2019 oli yli kaksi miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.