PAN Vision Finland, yksi maailman vanhimmista peli- ja viihdealan jakelijoista, on laajentanut tuotevalikoimaansa merkittävästi viihdeteemaisiin leluihin, keräilyesineisiin ja lautapeleihin.

Kirjailija J.K. Rowlingin luomaan huippusuosittuun velhomaailmaan kuuluu Harry Potter- ja Ihmeotukset-elokuvien sekä -kirjasarjojen lisäksi valtava valikoima monenlaisia fanituotteita. Näistä hienoimmat ja merkittävimmät tuotteet tekee omien alojensa johtavat toimijat The Noble Collection, Cinereplicas ja Winning Moves, joita PAN Vision nyt edustaa Pohjoismaissa.

”Harry Potterin velhomaailman Lontoossa sijaitseva Viistokuja on ostoskatu vailla vertaa”, vahvistaa Suomen pelimyynnistä vastaava Riku Olkkonen. ”Esikuvansa tapaan PAN Vision tarjoaa jatkossa kaikkea, mitä Harry Potter -fanit kaipaavat.”

Valmistajasta riippumatta PAN Visionin edustamat fanituotteet on luotu rakkaudella alkuperäisteoksia ja näissä esiintyviä hahmoja kunnioittaen. Kirjojen ja elokuvien monet henkilöt ja oudot olennot ovat saaneet upean käsittelyn keräilyesineiden ja lelujen muodossa. Lisäksi erilaiset lautapelit, asusteet ja palapelit herättävät henkiin Harry Potterin ja Ihmeotusten taianomaisen maailman. Valtavasta valikoimasta on helppo löytää oikeanlainen tuote lähes kaikenikäisille faneille.

Nuoremmille faneille löytyy kattava valikoima söpöjä eläinaiheisia pehmoleluja Harry Potterin maailmasta. Myös paristoilla toimivat vuorovaikutteiset pehmolelut tuovat iloa moninaisilla äänillään ja puheenparsillaan. Myös valloittavat pienemmät leluhahmot sekä hurmaavat play & display -lelut ilahduttavat nuorempia Harry Potter -faneja leikkisyydellään. Leikin ohella ne sopivat myös hyllyjen keräilyesineiksi.

Hieman varttuneempaan keräilyhaluun sopivat Noble Collectionin näyttävät 18 senttimetriä korkeat jalustalliset keräilyhahmot. Ne ovat täynnä upeita yksityiskohtia ja todellisia pakkohankintoja Harry Potterin saloihin syventyneelle fanille. Erilaisia olentoja löytyy keräilyhahmoista peräti 16 erilaista.

Harry Potterin hahmoihin on mahdollista myös eläytyä velhomaailman asusteilla ja varusteilla. Yhdeksän erilaisen taikasauvan valikoimasta löytyy helposti mieleinen velhon mahdin väline. Lisäksi velhonkaapuja, kravatteja, hansikkaita, pipoja ja kaulahuiveja löytyy esimerkiksi Rohkelikon ja Luihuisen tupien väreissä.

Mikäli mielii Harry Potterin maailmaan erilaisten pelien kautta, löytyy valikoimasta shakkilauta nappuloineen, pelikorttipakkaus, Trivial Pursuit -triviapeli ja Cluedo-lautapeli – kaikki Harry Potter -teemalla tietenkin. Mikäli itsensä haluaa todella haastaa Trivial Pursuit -pelissä, lisäkysymyksiä löytyy vielä kahden laajennusosan verran. Lautapelit ohjeineen ja kysymyksineen ovat englanninkielisiä. Saatavana on myös neljän erilaisen Harry Potter -palapelin valikoima. Niiden koko vaihtelee 200 palasta peräti tuhannen palan massiivisiin kokonaisuuksiin.

Hinta ja saatavuus
Kaikki Harry Potter- ja Ihmeotukset-teemaiset fanituotteet ovat saatavana heti hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä.

Lisätietoja
www.panvision.com/pelit
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhr8sw3wFT9lJcDudhA?e=ypUWsd (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.