Pelikonsoli- ja pc-tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti tänään jo toisen Assassin’s Creed III -latauspaketin.

ac3_dlc2

The Battle Hardened -nimellä julkaistu lisäosa on nyt saatavilla Microsoftin Xbox 360 -pelikonsolille. Lisäosa julkaistaan myös PlayStation 3 -pelikonsolille 9. tammikuuta sekä Windows PC -tietokoneille 15. tammikuuta.

The Battle Hardened -lisäosa laajentaa Assassin’s Creed III -pelin moninpelikokemusta uusilla pelattavilla hahmoilla ja kartoilla. Moninpelin uusia hahmoja ovat vaikutusvaltainen kuvernööri, lannistumaton ylämaalainen ja pelottava Coyote Man. Uusia moninpelikarttoja puolestaan ovat Charlestown, Fort St-Mathieu ja Saint Pierre.

The Battle Hardened -lisäosa sisältyy Assassin’s Creed III -pelin kausipakettiin (Season Pass), joka kattaa kaikki pelin viisi ladattavaa lisälaajennusta. Lisälaajennukset vaativat toimiakseen alkuperäisen Assassin’s Creed III -pelin. Season Passin ostaneet säästävät runsaat 25 prosenttia lisäosien kokonaishinnassa, mikäli lisäosat ostetaan erikseen yksittäisinä laajennuksina. Assassin’s Creed III Season Pass on saatavilla 2400 Microsoft-pisteen hintaan Xbox LIVE -palvelusta tai 29,99 euron hintaan PlayStation Network -palvelusta tai PC-tietokoneille ostettuna.

Assassin’s Creed III
Pelimaailman ylistämä Assassin’s Creed -pelisarja vie tällä kertaa pelaajat Yhdysvaltojen vallankumouksen aikoihin 1700-luvun loppupuolelle. Historiaan vaikuttaneiden salamurhaajien tarina laajenee uudelle mantereelle ja esittelee uuden keskushahmon, Connor Kenwayn.

Täysin uuden pelimoottorin myötä pelattavuus ja graafinen puoli ovat kokeneet mullistavia uudistuksia, joka välittyy pelaajille entistä upeamman pelimaailman muodossa. Myös pelin tarinalta sopii odottaa maukkaita yllätyksiä, kun mukana nähdään sellaisia merkittäviä historiallisia hahmoja, kuten George Washington ja Benjamin Franklin.

Assassin’s Creed III on ilmestynyt PC-tietokoneille, PlayStation 3-, Xbox 360- ja Wii U -pelikonsoleille.

Lisätietoja
www.ubi.com/fi/
www.assassinscreed.com
facebook.com/assassinscreed

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtavia tietokone- ja konsolipelijulkaisijoita, jonka pääkonttori sijaitsee Rennesissä, Ranskassa. Yrityksellä on pelistudioita 17 maassa sekä tytäryhtiöitä yhteensä 26 maassa. Ubisoftin lukuisiin pelituotteisiin kuuluvat muiden muassa Assassin’s Creed- ja Tom Clancy’s Ghost Recon -pelisarjat sekä Prince of Persia -pelit. http://www.ubi.com/fi/