PAN Vision Finland Oy (www.panvision.com) tuo kaikkien aikojen tarkka-ampujakokemuksen pelaajien koettavaksi 15. maaliskuuta.

sgw2

Alkuvuoden hurjimpiin ja odotetuimpiin toimintapeleihin lukeutuva Sniper: Ghost Warrior 2 vie pelaajansa nykyaikaisen sodankäynnin pariin. Ensimmäisen persoonan kuvakulmasta nähtävä toimintaspektaakkeli yhdistää toisiinsa elokuvamaista jännitystä, räiskintäpelien intensiivisyyttä ja CryENGINE 3 -pelimoottorin häikäisevän realistista grafiikkaa.

Sniper: Ghost Warrior 2 jatkaa edeltäjänsä lailla lähes näkymättömien ja miltei äänettömien tarkka-ampujien parissa, mutta kaikilta osin parannettuna pelinä. Pelin tarkka-ampujien tarina tekee tutuksi kylmäverisen yhden laukauksen tapon käsitteen.

Realismi, ballistiikka ja upeat vaihtelevat ympäristöt tekevät Sniper: Ghost Warrior 2 -pelistä odottamisen arvoisen tapauksen.

Hinnat ja saatavuus
Sniper: Ghost Warrior 2 -peli tulee myyntiin 15. maaliskuuta Xbox 360- ja PlayStation 3 -pelikonsoleille sekä Windows PC -tietokoneille. Pelin hinta varmistetaan myöhemmin.

Lisätietoja internetissä
www.facebook.com/SniperGhostWarrior
www.panvision.com/pelit

Lisätietoja ja testikappaleet
Visionist / Jerry Kurunen, 050 56 98 320, jerry@visionist.fi
PAN Vision / Niklas Von Schöneman, 010 843 8492, niklas.vonschoneman@panvision.com

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen julkaisija ja jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit ja IT-oheislaitteet. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yli sadan henkilön yhtiönä PAN Visionilla on toimipisteet kaikissa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Tukholmassa. Vuodesta 2001 PAN Visionin on omistanut KF-ryhmä, joka on merkittävä toimija vähittäismyynnin saralla pohjoismaisilla markkinoilla. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.