PAN Visionin jakelema ja Bigbenin julkaisema AO Tennis 2 on Australian avointa tennisturnausta kuvaava pelisimulaatio.

Australian avoimena tunnettu tennisturnaus on yksi lajin arvovaltaisimmista tapahtumista. Tätä tapahtumaa simuloiva AO Tennis 2 -peli on tänään julkaistu sekä PlayStation 4-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille.

Pelin julkaisu on ajoitettu yhdessä Australian avoimen tennisturnauksen kanssa. AO Tennis 2 sisältää ennennäkemättömän yksityiskohtaista ja realistista virtuaalitennistä äärimmäisen monipuolisesti räätälöitävällä tavalla. Olipa kyse tarkasti mallinnetusta urapelitilasta tai yksittäisistä tennisotteluista, AO Tennis 2 välittää tenniksen tunteen ja aidon pelitunnelman suoraan pelikoneiden näytöille.

Tennis Australian kanssa yhteistyössä kehitetty tennispeli tarjoaa pelaajalle mahdollisuuden kokea tenniksen suurtapahtumat, kuten 20. tammikuuta alkavat Grand Slam -pelit. Monipuolinen pelattavuus, hahmon urakehitys ja realismia pursuava peligrafiikka takaavat valloittavan pelikokemuksen. Lisäksi erilaisten tenniskenttien tunnelmaa pääsee kokeilemaan useamman eri tennistähden kautta. Mukana on monia menestyneitä pelaajia, kuten Rafael Nadal, Ash Barty ja Angélique Kerber.

AO Tennis 2 -pelin tunnelmiin pääsee erinomaisesti vasta julkaistun esittelyvideon voimin. Sen voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/nUHosOmnaik.

Lisätietoja
www.facebook.com/AOTennisGame
www.panvision.com/pelit
http://bit.ly/32qqGhJ (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.