Boston Distribution tuo myyntiin ainutlaatuisen modulaarisesti muokattavan Insta360 ONE R -actionkameran, joka on kehitetty yhteistyössä legendaarisen Leica-kamerayhtiön kanssa.

Pienen ja kevyen Insta360 ONE R -actionkameran rungon muodostavat akkualusta ja koko laitteen älykkyyden sisältävä näyttömoduuli. Näytön voi halutessaan kääntää kuvaussuunnasta riippuen kuvaajan suuntaan. Runkoon voi kiinnittää erilaisia linssimoduuleja, joiden avulla on helppo kuvata tavallisia tai 360 asteen videoita ja valokuvia. Yhden tuuman kuvasensorilla varustettu Leica-linssimoduuli kykenee kuvaamaan huippulaatuisia 5.3K-tarkkuuksisia HDR-videoita tai 19 megapikselin HDR-valokuvia. Kaksilinssinen 360 asteen linssimoduuli kuvaa puolestaan 5.7K-tarkkuuksisia 360 asteen videoita tai 12 megapikselin valokuvia. 4K-linssimoduuli kuvaa laajakulmaisia 4K-tarkkuuksisia videoita tai 12 megapikselin valokuvia.

Luovuuden kannalta mikään ei päihitä kaksilinssistä 360 asteen kameraa. Se mahdollistaa videoiden kohdistamisen ja leikkaamisen monipuolisesti jälkikäteen mihin suuntaan tahansa. Näin toiminta pysyy aina näkyvissä ja kameralla voi toteuttaa erikoisia kuvakulmia, kuten kuvauskopterin kaltaisia ilmakuvia. Kameran tekoäly osaa myös analysoida videon mielenkiintoisimmat kohdat tai vauhdikkaimmat hetket automaattisesti ja tallentaa niistä lopullisen videon. Yhteen suuntaan kuvatuissa kohtauksissa 360 asteen kamerasta tallennettu tavallinen video ei kuitenkaan laadullisesti pärjää yhden linssin laatukameralle. Siksi Leica- ja 4K-linssimoduulit tulevat tarpeeseen omilla vahvuuksillaan ja eri hintatasoillaan. Leica-linssimoduuli on aivan omassa luokassaan kuvanlaadun, väritoiston ja hämäräkuvauksen suhteen.

Videoiden ja valokuvien tasapainottamiseen Insta360 ONE R hyödyntää ainutlaatuista FlowState-kuvanvakausta, jonka ansiosta kuva pysyy selkeänä ja terävänä kovassakin liikkeessä. Muutenkin kamera tarjoaa kattavan valikoiman kuvaamista helpottavia ominaisuuksia. Näitä ovat esimerkiksi parannettu hämäräkuvaus, HDR-kuvaus ja parannettu värikylläisyys. Kamera on myös vedenpitävä viiden metrin syvyyteen asti ja siihen voi hankkia erikseen sukelluskotelon, joka mahdollistaa kuvaamisen jopa 60 metrin syvyydessä.

Insta360 ONE R on suunniteltu täydellisesti muokattavaksi ja monipuoliseksi kuvaustyökaluksi kaikille luoville kuvaajille, urheilu- ja toimintakuvaajille sekä seikkailijoille, jotka haluavat huippulaadukkaita videoita ja valokuvia mahdollisimman joustavasti pienessä koossa.

Hinta ja saatavuus
Insta360 ONE R -actionkamera tulee saataville tammikuussa useina eri versioina. Insta360 ONE R 4K Edition tulee saataville 349 euron kuluttajahintaan. Molemmat 4K- ja 360-linssimoduulit yhdistävä Insta360 ONE R Twin Edition tulee saataville 529 euron kuluttajahintaan. Pelkän Leica-linssimoduulin sisältävä Insta360 ONE R 1-Inch Edition tulee saataville 599 euron kuluttajahintaan. DJI Mavic Pro- tai Pro 2 -kuvauskopteriin kiinnitettävä 360 asteen kameralla varustettu Insta360 ONE R Aerial Edition tulee saataville 599 euron kuluttajahintaan. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron. Kameran mukana toimitetaan monipuolinen valikoima tarvikkeita riippuen hankittavasta versiosta. Erikseen hankittavia lisätarvikkeita ovat muun muassa linssimoduulit, lisäakku, teholaturi, kiinnitysteline, sukelluskotelo, GPS-kaukosäädin ja mikrofonisovitin.

Lisätietoja
www.insta360.com/product/insta360-oner_twin-edition
www.insta360.com/product/insta360-oner_1inch-edition
www.boston.fi
https://youtu.be/b8dsssSi4Aw (esittelyvideo)
http://bit.ly/2sMoSUB (tuotekuvia)

Insta360
Insta360 on maailman johtava 360 asteen kameroiden valmistaja. Insta360-kamerat auttavat ihmisiä jakamaan kokemuksensa täydellisillä elokuvamaisilla videoilla, jotka ympäröivät katsojansa ajasta ja paikasta riippumatta. Insta360-kameralla kuluttajat ja ammattikäyttäjät voivat kuvata korkeatarkkuuksisia 360 asteen valokuvia ja videoita, jotka on helposti katsottavissa suoratoistona tai tallenteina eri sosiaalisen median alustoilla. Virtuaalilaseilla katsotut Insta360-kokemukset voivat viedä katsojansa paikkoihin ja hetkiin, joita he eivät ole koskaan aiemmin edes kuvitelleet näkevänsä. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.insta360.com.

Boston Distribution
Boston Distribution on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 30 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.