TeleWell Oy (www.telewell.fi) on julkaissut ensimmäisen USB 3.0 -liitännällä ja langattomalla 802.11ac-verkkoyhteydellä varustetun verkkosovittimen, jossa on myös ulkoiset antennit.

telewell_twwlan80211ac

TeleWell TW-WLAN 802.11ac -verkkosovitin tekee tietokoneesta huippunopean langattoman lähiverkon päätelaitteen. Sen verkkoyhteydet ovat taatusti kunnossa kahden ulkoisen antennin ja kaksitaajuuksisen tiedonsiirron ansiosta.

Kiinteän USB 3.0 -liitännän avulla verkkosovittimen tiedonsiirtonopeus yltää jopa 867 megabittiin sekunnissa. Näin saavutetaan peräti 1,8 kertaa nopeampi tiedonsiirto kuin USB 2.0 -liitäntää käyttävillä vastaavilla verkkosovittimilla.

TeleWell-verkkosovitin hyödyntää jopa kolme kertaa aiempaa 802.11n-standardia nopeampaa 802.11ac-standardia langattomiin verkkoyhteyksiin. Lisäksi uuden 802.11ac-standardin mukainen verkko toimii viiden gigahertsin taajuudella, joten naapurien langattomat laitteet eivät enää häiritse tietoliikennettä.

Uusi 802.11ac-standardi on yhteensopiva myös aiempien verkkostandardien ja 2,4 gigahertsin siirtotaajuuden kanssa. Siksi TeleWell-verkkosovitin toimiikin moitteetta kaikkien nykyisten WiFi-laitteiden kanssa niiden mahdollistamalla nopeudella. Verkkosovitin on myös USB 2.0 -yhteensopiva, joten se toimii vanhempienkin tietokoneiden kanssa.

TeleWell AC-verkko
Huippunopealla verkkosovittimella on vähän käyttöä yksinään ilman samankaltaisia muita verkkolaitteita. Saman valmistajan verkkolaitteet toimivat taatusti yhdessä ja siksi onkin järkevää käyttää TeleWell TW-WLAN 802.11ac -verkkosovitinta ja TeleWell TW-EAV510 AC -reititintä yhdessä.

TeleWell TW-EAV510 AC toimii sekä huippunopeana langattomana WiFi-tukiasemana että nopeana VDSL2- ja ADSL2+ -modeemina. Yhdistelmälaitteella on helppo korvata usein laajakaistasopimusten mukana tulleet peruslaitteet.

TeleWell TW-WLAN 802.11ac -verkkosovittimella ja TeleWell TW-EAV510 AC -reitittimellä on helppo toteuttaa koko kodin tai pienyrityksen huippunopea lähiverkko. Molempien laitteiden WPS-asennusnäppäimen ja selkeiden suomenkielisten ohjeiden ansiosta lähiverkon käyttöönotto sujuu muutamassa minuutissa.

Hinta ja saatavuus
TeleWell TW-WLAN 802.11ac -verkkosovitin ja TeleWell TW-EAV510 AC -reititin tulevat lokakuussa saataville 49 ja 179 euron kuluttajahintoihin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja internetissä
www.telewell.fi
www.telewell.fi/files/kuvat.htm (painokelpoisia tuotekuvia)

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
TeleWell / Myynti, puh: 09-279 00469, myynti@telewell.fi

TeleWell
TeleWell Oy on vuonna 1986 perustettu suomalaisen tietoliikennetekniikan pioneerina tunnettu perheyritys Järvenpäästä. TeleWell Oy suunnittelee kaikki tuotteensa Suomessa ja myy niitä TeleWell-tuotemerkillä kaikissa merkittävissä alan liikkeissä. Kattavaan TeleWell-tuotevalikoimaan kuuluu xDSL-, valokuitu-, WLAN-, Bluetooth- ja LTE/4G/3G-päätelaitteita niin kuluttajille kuin yrityskäyttöön.