Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) tuo myyntiin kolmet tyylikkäät pikkukaiuttimet, joiden moderni muotoilu, selkeä äänentoisto ja edullinen hinta ihastuttavat monia tunnelmamusiikista nauttivia.

logitech_z50_family

Logitech z50 -minikaiuttimen ulkonäkö pettää, sillä runsaan kahden tuuman monoelementti tuottaa 10 watin huipputeholla yllättävän kantavan äänen. Kaiuttimen siro ulkoasu, pyöreän kuppimainen muotoilu ja kolme värivaihtoa tekevät tästä minikaiuttimesta houkuttelevan vaihtoehdon kaikkiin tunnelmallisiin musiikkihetkiin.

Logitech z150 -stereokaiuttimet parantavat kuuden watin huipputehollaan kannettavan tietokoneen tai tablettilaitteen omiin kaiuttimiin tottuneen kuuntelijan musiikkikokemusta. Kaiutinparin pieni koko, musta tai valkoinen väritys ja minimalistinen muotoilu tekevät mistä tahansa työympäristöstä viihtyisän. Toisessa kaiuttimessa on myös kuulokeliitäntä yksityistä kuuntelua varten.

Logitech z200 -stereokaiuttimet toistavat 10 watin huipputeholla ja säädettävällä bassolla laadukasta musiikkia. Molemmissa kaiuttimissa on kaksi 2,5 tuuman kaiutinelementtiä, joiden ansiosta äänentoisto on tasapainoista ja selkeää. Väritykseltään mustat tai valkoiset kaiuttimet tuovat tyyliä kaikille työpöydille. Toisessa kaiuttimessa on myös kuulokeliitäntä yksityistä kuuntelua varten.

Kaikissa kolmessa kaiutinmallissa on 3,5 millimetrin audioliitäntä helppoon äänilähteen liittämiseen. Näin kaiuttimet ovat yhteensopivat niin tietokoneiden, tablettilaitteiden, älypuhelinten kuin muidenkin musiikkisoittimien kanssa. Kaikki kaiuttimet saavat toimintajännitteensä mukana tulevasta virtalähteestä, joten kaiuttimia ei tarvitse erikseen ladata.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech z50, Logitech z150 ja Logitech z200 tulevat myyntiin lokakuussa 19, 19 ja 29 euron kuluttajahinnoin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.com/fi-fi/speakers-audio/home-pc-speakers
http://bit.ly/1b363c0 (tuotekuvia)
http://youtu.be/fUt_3ofHYPU (esittelyvideo)

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040 837 8097, jiri@visionist.fi

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.