TeleWell Oy (www.telewell.fi) on laajentanut LTE/4G-tuotteidensa valikoimaa kolmella erilaisella lisäantennilla. Näillä antenneilla saavutetaan laadukkaat langattomat yhteydet haasteellisissakin olosuhteissa.

tw-lte4glisaantenni

”Langattomat LTE-yhteydet mahdollistavat parhaimmillaan jopa 100 megabitin sekuntinopeuden, mutta mobiiliverkkojen kantamissa on vielä paljon toivomisen varaa”, kommentoi TeleWell Oy:n toimitusjohtaja Markku Åberg. ”Lisäantennit parantavat yhteyksien laatua huomattavasti, jolloin nopeista yhteyksistä päästään nauttimaan matkoilla, kesämökeillä tai muissa haastavissa olosuhteissa. Pitää myös muistaa, että lyhyilläkin etäisyyksillä lisäantennit parantavat yhteyden nopeutta ja luotettavuutta.”

TeleWell TW-LTE/4G/3G -lisäantenni
TeleWell TW-LTE/4G/3G -lisäantenni on pienikokoinen (korkeus 260 mm) ja edullinen antenniratkaisu, joka on helppo ottaa käyttöön myös matkoilla. Antennin mukana toimitetaan kolmen metrin liitäntäjohto SMA-liittimellä, joka on suoraan yhteensopiva TeleWellin omien LTE/4G/3G-sovittimien kanssa sekä lukemattomien muiden sovittimien kanssa erillisen sovitinkaapelin avulla. Mukana toimitetaan myös tarrakiinnitteet antennin kiinnittämiseksi kantaman kannalta parhaaseen paikkaan.

Ympärisäteilevä antenni vahvistaa signaalia 5 dBi:n voimakkuudella eli käytännössä sen kantama on noin puolitoistakertainen normaaliin verrattuna. Antenni tukee 800, 1800 ja 2600 megahertsin LTE-taajuuksia sekä 900 ja 2100 megahertsin UMTS-taajuuksia.

TeleWell TW-LTE -paneeliantenni
TeleWell TW-LTE -paneeliantenni jopa kaksinkertaistaa kantaman normaaliin verrattuna 7 dBi:n signaalin vahvistuksellaan. Antenni tukee kaikkia 900, 1800 ja 2100 megahertsin mobiiliverkkoja sekä 2.4 gigahertsin WLAN-verkkoja.

Suunnattavan paneeliantennin mukana toimitetaan suomenkielinen asennusohje, nippusiteitä, kiinnitysruuvit ja liitäntäkaapeli LTE/4G-sovitinta varten. Paneeliantenni soveltuu ulko- ja sisäkäyttöön, joten se on erinomainen ratkaisu esimerkiksi kesämökkien internet-yhteyksien luomiseen.

TeleWell TW-LTE/4G/3G -ristipolarisaatioantenni
TeleWell TW-LTE/4G/3G -ristipolarisaatioantennissa on kaksi polariteeteiltaan vastakkaista antenniyksikköä yhdessä kotelossa. Näin antenni kerää tehokkaasti ristipolarisoidun lähetteen ja heijastuneet radioaallot. Se soveltuukin erinomaisesti sekä ulko- että sisäkäyttöön taajamien asuin- ja toimistorakennuksissa. Ristipolarisaatioantenni jopa puolitoistakertaistaa kantaman normaaliin verrattuna 2 – 2.5 dBi:n signaalin vahvistuksellaan.

Laajakaistainen ristipolarisaatioantenni tukee kaikkia GSM-, UMTS-, LTE- ja WiMAX-taajuusalueita (800, 900, 1800, 2100, 2400, 2600 MHz) mukaan lukien 800 megahertsin 4G- ja 2.4 gigahertsin WLAN-verkot.

Antennin imukuppikiinnike helpottaa kiinnitystä ikkunaan, mutta asennus on mahdollista myös seinään tai mastoon. Antennin mukana toimitetaan kaksi 5 metrin matalahäviöistä liitäntäkaapelia SMA-urosliittimillä.

Hinta ja saatavuus
TeleWell TW-LTE/4G/3G -lisäantenni on saatavana toukokuussa 49 euron kuluttajahintaan. TeleWell TW-LTE -paneeliantenni ja TeleWell TW-LTE/4G/3G -ristipolarisaatioantenni ovat saatavana välittömästi kumpikin 149 euron kuluttajahintaan. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja internetissä
www.telewell.fi
www.facebook.com/TeleWell
http://bit.ly/12oOnnP (painokelpoinen tuotekuva)

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
TeleWell / Myynti, puh: 09-279 00469, myynti@telewell.fi

TeleWell
TeleWell Oy on vuonna 1986 perustettu suomalaisen tietoliikennetekniikan pioneerina tunnettu perheyritys Järvenpäästä. TeleWell Oy suunnittelee kaikki tuotteensa Suomessa ja myy niitä TeleWell-tuotemerkillä kaikissa merkittävissä alan liikkeissä. Kattavaan TeleWell-tuotevalikoimaan kuuluu xDSL-, valokuitu-, WLAN-, Bluetooth- ja LTE/4G/3G-päätelaitteita niin kuluttajille kuin yrityskäyttöön.