FIGMA on myöntänyt Sly Cooper: Thieves in Time -toimintaseikkailulle kultalevyn osoituksena yli 10 000 kappaleen myynnistä PlayStation 3:lle.

Mestaritaidevaras Sly Cooperin elämä on melko rattoisaa. Ryöstöillä tienaamiensa tuottojen turvin hän pystyy keskittymään rentoutumiseen, ja onpa hän jopa onnistunut aloittamaan suhteen entisen vihollisensa Carmelita Foxin kanssa. Rauha järkkyy Sly Cooper: Thieves in Timessa, kun mestarivaras huomaa mittaamattoman arvokkaan perhekalleutensa, Thievius Raccoonuksen, sivujen katoavan aivan hänen silmiensä edessä. On aika kerätä vanha kopla kokoon.

Sly Cooper: Thieves in Time on vauhdikas ja hauska toimintaseikkailu, josta ei puutu vaaroja, jännitystä ja kiperiä tilanteita.

”Sly Cooper: Thieves in Timen uskomaton vastaanotto ylitti kaikki odotuksemme, mikä osoittaa, että pelisarjan aiemmat osat olivat jättäneet pesukarhun mentävän aukon suomalaispelaajien sydämeen. Sly on selvästi säilyttänyt suosionsa vielä vuosia edellisten julkaisujen jälkeen ja olemme tyytyväisiä voidessamme tarjota riemukkaita pelikokemuksia niin uusille, kuin vanhoillekin faneille”, kertoo Nordisk Filmin PlayStationista vastaava markkinointipäällikkö Piritta Äikäs-Kovasiipi.

Lisätietoja internetissä
www.figma.fi
http://fi.playstation.com/psn/games/detail/item420650/Sly-Cooper-Thieves-in-Time%E2%84%A2/

ANGI & FIGMA
ANGI on pohjoismainen videopelien julkaisijoiden ja jakelijoiden etujärjestö. Sen tehtävänä on edistää pelikauppaa, viestiä alasta ja sen tarpeista sekä kehittää alan positiivisia mielikuvia. ANGIn hallituksen puheenjohtajana toimii Electronic Artsin Pohjoismaiden johtaja Shaun Campbell ja toimitusjohtajana Maria Tjärnlund.

ANGIn jäseniä ovat Activision-Blizzard, AMO, Bergsala, Electronic Arts, Game Outlet, Koch Media, Microsoft, Nordic License, Namco Bandai Partners, Nordisk Film, PAN Vision, Ubisoft, Walt Disney Company ja Warner Brothers.

FIGMA edustaa ANGIa Suomessa. Se julkaisee Suomen virallista listaa, joka on GfK:n kokoama myyntitilasto Suomen suosituimmista peleistä. Lista ilmestyy viikoittain. Listat kootaan satojen pelikauppojen lähettämien myyntiraporttien pohjalta. Mukana ovat seuraavat pelikaupat: Anttila, CDON, Discshop, Expert, Gamestop, K-Citymarket, Kärkkäinen, Musta Pörssi, Viihdepysäkki, Prisma, Stockmann, Tekniset, Verkkokauppa.com, VPD ja Veljekset Keskinen. Lista ja pelimyyntitilastot löytyvät osoitteesta www.figma.fi.