Suomalainen teknologiatuotteiden maahantuontiin ja tukkumyyntiin keskittyvä East & West Distribution Oy on aloittanut laadukkaiden ja monipuolisten 360-robottipölynimureiden myynnin Suomessa.

360 Smart Life Group keskittyy älylaitteiden ja IoT-ratkaisujen tutkimukseen, kehitykseen sekä innovointiin. Se on sitoutunut luomaan turvallisia ja tuotteita älykkääseen kotiin. Aluksi 360-tuotevalikoima kattaa viisi erilaista robottipölynimuria, joiden hinta-laatusuhde on vertaansa vailla.

360 Robot Vacuum Cleaner S10
Malliston lippulaivamalli on poikkeuksellisen litteä 360 Robot Vacuum Cleaner S10. Se on erittäin tarkka robottipölynimuri ja moppauslaite yhdessä ja samassa laitteessa. Pyöreän kiekon muotoinen älylaite on halkaisijaltaan 350 millimetriä ja todella litteä vain 85 millimetrin korkeudellaan. Siksi se sopii hyvin ahtaisiin ja todella mataliin paikkoihin, kuten sängyn tai sohvan alle.

Imurin runkoon rakennettujen LiDAR-, 3D-laser- ja kosketusanturien avulla imuri osaa kartoittaa ympäristönsä poikkeuksellisen tarkasti ja liikkua itsenäisesti huoneiden ja esteiden mukaan. Tekoälyohjattu robotti-imuri pystyy väistelemään esteitä ilman kosketuksia pieniinkään tavaroihin.

Tilavan puolen litran rikkasäiliön lisäksi laitteessa on 5,2 desilitran vesisäiliö, jolla voi pestä jopa 100 neliömetriä lattiapintoja. Tehokas robotti-imuri siivoaa itsenäisesti lattiapinnat erilaiset esteet väistäen millin tarkalla stereonäöllä. Riittoisan akun ansiosta imurointia voi jatkaa jopa kolme tuntia tai 150 neliömetriä yhdellä latauksella.

Robottipölynimuria voi hallita ja seurata siivouksen aikana älypuhelinsovelluksella. Sillä voi automatisoida siivousajat ja määrittää siivousalueita. Ilmainen sovellus on ladattavissa Android- ja iOS-mobiililaitteille.

Muut mallit ovat 360 Robot Vacuum Cleaner S9, 360 Robot Vacuum Cleaner S7, 360 Robot Vacuum Cleaner S5 ja 360 Robot Vacuum Cleaner C50. Näistä viimeisin eli C50 on poikkeuksellisen pieni (315 mm) ja matala (79 mm), joten se sopii hyvin pienten tilojen puhdistukseen.

Hinta ja saatavuus
360 Robot Vacuum Cleaner S10, 360 Robot Vacuum Cleaner S9, 360 Robot Vacuum Cleaner S7, 360 Robot Vacuum Cleaner S5 ja 360 Robot Vacuum Cleaner C50 ovat saatavana välittömästi 549, 449, 349, 299 ja 199 euron kuluttajahintoihin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://ewdist.fi/360-robottipolynimurit/
https://youtu.be/FF4W58rdJU0 (esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh94R6i15M-yFk29z-g?e=lbApg2 (kuvia)

East & West Distribution Oy
East & West Distribution Oy on suomalainen teknologiatuotteiden maahantuontiin ja tukkumyyntiin keskittyvä yritys. Se toimii Xiaomin ja sen MiOT-ekosysteemiyritysten virallisena agenttina, tukkurina ja Mistore.fi-kauppapaikan ylläpitäjänä. Xiaomin lisäksi East & West edustaa Suomessa useita muita tuotemerkkejä, kuten 360, Amazfit, Amiro, Aqara, BlitzWolf, Cubot, Dreame, Imilab, Nillkin, Roborock, Ulefone, Unagi, Yeelight ja Yi. Lisätietojaa osoitteessa www.ewdist.fi.