PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema Farming Simulator 22 -maatalouspeli on myynyt yli puolitoista miljoonaa peliä julkaisuviikollaan.

Pelin kehittänyt GIANTS Software päätti julkaista uusimman peliosan itse tukeutuen suoraan jakelukumppaneihinsa ja se selkeästi kannatti. Farming Simulator 22 -maataloussimulaatio on pelisarjansa nopeimmin myynyt osa. Jo ensimmäisen viikkonsa aikana peli on myynyt maailmanlaajuisesti yli puolitoista miljoonaa kappaletta. Pelisarja onkin kasvattanut suosiotaan tasaisesti osa osalta. Samalla peli on kasvanut myös ominaisuuksiltaan ja monipuolistunut niin tekemisen kuin ajoneuvojenkin osalta.

Pelaajilla onkin entistä enemmän valinnanvaraa erilaisten päätösten ja tekemisen suhteen, sillä maanviljelyn ja metsänhoidon ohella erilaiset kotieläimet ovat merkittävä osa tuotantoa. Lisäksi pelin uudet ominaisuudet, kuten dynaamiset vuodenajat ja erilaiset tuotantoketjut tarjoavat tekemistä monella tapaa. Näin pelaajan luomat maatalousimperiumit voivat olla entistä laajempia ja mittavampia, vaikka alussa pelaajalla olisi vain yksittäinen pelto traktoreineen.

Myös alati kehittyneet pelilaitteet ovat mahdollistaneet pelien monipuolistumisen. Niinpä Farming Simulatorin moninainen tehtäväkirjo onkin koettavissa sekä pelikonsoleilla että pc-tietokoneilla. Uutta on myös eri pelialustojen välinen ristiinpelaaminen moninpelissä. Tämä luo entistä paremmat mahdollisuudet uudenlaisten yhteistyökuvioiden muodostamiseen, kun mahdolliset pelialustaeroavaisuudet eivät enää ole esteenä yhteisen maatilan rakentamiselle ja kehittämiselle.

Kaikkien aikojen monipuolisin maanviljelysimulaatio tuo mukanaan uusina viljelykasveina viinirypäleet, oliivit ja durran. Uudet viljelykasvit vaativat erikoishuomiota ja näitä varten on ostettavissa myös omia työkoneita. Farming Simulator 22 uusiutuu myös uusien pelikarttojen myötä. Peli sisältää kaksi uutta pelialuetta sekä uusitun Erlengratin vuoristoalueen. Yhdysvaltojen keskilännestä innoituksensa saanut Elmcreek on täynnä avaria peltoja ja aukeita, joihin pelaaja voi perustaa oman maatilansa. Virtuaalimaanviljelijät voivat suunnitella ja määrittää monenlaisia ja eri kokoisia peltoja alueelleen aitoon keskilännen tyyliin.

Pelin julkaisuvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/Kd1QeyouQOU.

Farming Simulator 22 on saatavilla sekä PlayStation 5-, Xbox Series X|S-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc- ja Mac-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Lisätietoja
www.farming-simulator.com
www.panvision.com/pelit
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh5Rh6XE9Ztcmb7iXUA?e=qaRJtn (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.