Boston Distributionin maahantuomat Insta360 One R- ja Insta360 ONE X2 -toimintakamerat kuvaavat nyt entistäkin vakaampaa videokuvaa ja tarjoavat aiempaa parempia työkaluja kuvaajille.

Kaikenlaiseen liikkuvaan kuvaukseen ja upeiden elämysten tallentamiseen suunnitellut Insta360-toimintakamerat ovat mitä mainioimpia kuvausvälineitä vauhdikkaan tekemisen kuvaamiseen. Insta360 One R- ja Insta360 ONE X2 -kameramalleille saapunut ohjelmistopäivitys parantaa kameran käyttöä ja ominaisuuksia kokonaisvaltaisesti. Keskeisiä uudistuksia ovat entistä parempi kuvan vakauttaminen ja videokuvan rajaaminen.

Uusi rajausominaisuus helpottaa kuvauskohteen keskiössä säilyttämistä. Kun 360-asteen videoiden kanssa hyödynnetään sovelluksen Deep Track 2.0 -tilaa ja sille määritellään kuvauskohde, kameran tekoäly osaa keskittää kuvattavan kohteen automaattisesti keskelle ja näin rajata videokuvan upeaksi lopputulokseksi ilman manuaalista säätöä. Erilaisia rajauksia voi myös tehdä rinnakkain, mikä mahdollistaa entistä upeampien videoluomusten teon.

Päivitetyllä nyt suoraan kamerassa tapahtuvalla Quick FlowState -kuvanvakautuksella tärisevästä videokuvasta saadaan levollisempi ja silmäystävällisempi katselukokemus. Ominaisuus hyödyntää tehokasta algoritmipohjaista vakautusta, joka osaa automaattisesti vähentää tärinää ja heilumista. Lopputuloksena on tasaista ja vakaata videokuvaa ilman erillistä gimbaalia tai muuta fyysistä vakaajaa.

Kameroiden ohjelmistopäivitykset voi ladata veloituksetta osoitteesta https://www.insta360.com/download.

Insta360 Quick Reader -tallennusmoduuli
Insta360 One R- ja Insta360 ONE X2 -kameramalleja voi laajentaa uudella ja kätevällä Insta360 Quick Reader -tallennusmoduulilla, joka helpottaa ja nopeuttaa kuvien siirtämistä kamerasta älypuhelimelle. Kun tallennusmoduuliin on lisätty erikseen hankittava microSD-muistikortti, se on valmis liitettäväksi suoraan kameran usb-liitäntään. Tämän jälkeen videoita ja valokuvia voidaan tallentaa suoraan muistikortille. Näin kuvamateriaali on helposti siirrettävissä suoraan älypuhelimelle sen oman liitännän kautta jälkikäsittelyä varten. Quick Reader on yhteensopiva iOS-laitteiden Lightning-liitännän ja Android-puhelinten USB-C-liitännän kanssa.

Hinta ja saatavuus
Insta360 Quick Reader -tallennusmoduulit ovat saatavana 69 euron kuluttajahintaan. Insta360 ONE R- ja ONE X2 -actionkamerat ovat saatavana useina eri versioina alkaen 349 euron kuluttajahinnoista. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.insta360.com
www.boston.fi
https://youtu.be/fKO9JBvGgXg (esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh91oR-1XOhySUuVR0Q?e=et9s5d (tuotekuvia)

Insta360
Insta360 on maailman johtava 360 asteen kameroiden valmistaja. Insta360-kamerat auttavat ihmisiä jakamaan kokemuksensa täydellisillä elokuvamaisilla videoilla, jotka ympäröivät katsojansa ajasta ja paikasta riippumatta. Insta360-kameralla kuluttajat ja ammattikäyttäjät voivat kuvata korkeatarkkuuksisia 360 asteen valokuvia ja videoita, jotka on helposti katsottavissa suoratoistona tai tallenteina eri sosiaalisen median alustoilla. Virtuaalilaseilla katsotut Insta360-kokemukset voivat viedä katsojansa paikkoihin ja hetkiin, joita he eivät ole koskaan aiemmin edes kuvitelleet näkevänsä. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.insta360.com.

Boston Distribution
Boston Distribution on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 70 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.