Boston Group tuo myyntiin älykkään ja automatisoidun OBSBOT Me -älypuhelinjalustan videokuvaajille ja muille sisällöntuottajille.

Striimaus, videokuvaus ja sisällöntuotanto sosiaaliseen mediaan on hauskaa, mutta usein myös aikaa vievää puuhaa. Tekijällä jää enemmän aikaa itse sisällön luomiseen, kun tekniikasta huolehtimisen voi jättää tekoälyn hoidettavaksi.

OBSBOT Me on kolmijalkainen ja motorisoitu älypuhelinjalusta, jota ohjaa kehittynyt tekoäly. Sen ansiosta älypuhelimen kameralla voi kuvata sekä videostriimit ja -puhelut että etäpalaverit ja näyttävät videotallenteet kuvauskohteen pysyessä keskellä näkökenttää.

Jalustan rungossa on 120 asteen laajakuvakamera, jonka ansiota jalusta osaa seurata kuvauskohteen liikkumista automaattisesti jopa vaikuttavan 150 asteen kääntyvyydellä. Tekoäly ohjaa kamerajalustan moottorin liikettä nopeasti ja reaktiivisesti. Sen ansiosta jalusta osaa kääntyä kuvauskohteen suuntaan ja myös rajata kuvauskohteen oikealla tavalla. Näin kuvattava kohde on aina kuvauksen keskipisteessä, mikä vapauttaa sisällöntuottajan älypuhelimen kameran säätämisestä käsin.

OBSBOT Me on äärimmäisen helppo käyttää, sillä erillistä puhelinsovellusta ei tarvita. Kamerajalustaa voidaan ohjata yksinkertaisin elein esimerkiksi kuvaamisen aloittamiseen ja selfiekuvien ottamiseen. Kamerajalusta on myös yhteensopiva kaikkien älypuhelinten kanssa, sillä johtoja tai Bluetooth-yhteyttä ei tarvita. Älypuhelimen kameraa voidaan käyttää joko vaaka- tai pystyasennossa tilanteesta riippuen.

Taitettavan rungon ja irrotettavan kolmijalan ansiosta kamerajalusta kulkee helposti mukana missä tahansa. Painoa jalustalla on vain 200 grammaa. Halutessaan mukana tulevan kolmijalan tilalla voidaan käyttää myös muita kiinnitysratkaisuja, joissa on neljäsosatuuman ruuvikierre. Kamerajalustan mukana tulee kätevä kantopussi.

Hinta ja saatavuus
OBSBOT Me tulee myyntiin välittömästi 179 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://www.obsbot.com/obsbot-me
www.boston.fi
https://youtu.be/OKFQKMkyxmo (esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh_EsXmsH–Ulw3FaHQ?e=aYkqMH (kuvia)

Boston Group
Boston Group on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 70 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.