Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft on julkaissut Rainbow Six Extraction -toimintapelin, jossa on täysverinen ristiinpelattavuus eri pelialustojen välillä.

Yhteistyöpelaamisen uudet aallot puhaltavat, kun Rainbow-sotilaista koostuva iskuryhmä valmistautuu kohtaamaan kuolettavan vaaralliset muukalaiset intensiivisessä toimintapelissä. Mutatoituvat ja toinen toistaan yllätyksellisemmät hirviöt haastavat ihmissotilaat erilaisissa operaatioissa, joissa pelaajan ohjaamilta sotilailta vaaditaan saumatonta yhteistyötä ja rautaisia hermoja.

Pelin alussa pelaajat valitsevat itselleen sopivan sotilashahmon, joka varustetaan erilaisin asein ja varustein kohtaamaan loismaiset archaeanit. Sotilashahmot ovat tuttuja pelisarjan aiemmasta osasta, Rainbow Six Siege -toimintapelistä, mutta tällä kertaa muukalaisuhkaan varustautuneena. Pelissä on 13 erilaista tehtävätyyppiä, jotka vievät pelaajatiimin 12 erilaiselle tehtäväalueelle. Jokainen näistä tartunnan saaneista alueista on alati muuttuva ja dynaaminen kokemus, joten yksikään pelikerroista ei ole identtinen edeltävän muukalaiskohtaamisen kanssa.

Erilaisia hirviöitä on 13 erilaista arkkityyppiä, mutta myös nämä mutatoituvat välillä hyvinkin yllättävillä tavoilla, mikä haastaa pelaajat reagoimaan tilanteisiin niiden vaatimilla tavoilla. Tämä korostaa eri ase- ja varustevalintojen tärkeyttä, mutta edellyttää myös pelaajilta kykyä reagoida yllätyksiin. Kun koskaan ei voi tietää varmuudella, mitä ja missä tulee vastaan, on syytä varautua pahimpaan.

Pelaaja voi kohdata hirvitykset joko yksin pelattavissa soolotehtävissä tai suorittaa sotilaskomennuksia kahden muun pelaajan kanssa muodostaen kolmen hengen sotilastiimejä. Tehtäviä suorittamalla pelaajat palkitaan uusin varustein, ominaisuuksin, asein ja erilaisin kosmeettisin hahmokoristein. Kosmeettisia räätälöintivaihtoehtoja voi myös ostaa Ubisoft Store -kauppapaikasta ja tuoda esille oman räiskyvän tyylinsä.

Sekä Rainbow Six Siege- että Rainbow Six Extraction -toimintapelit omistava pelaaja palkitaan United Front -lisäedulla, joka sisältää neljä ainutlaatuista varustepakettia kahden pelin kesken jaettuna sekä avaa kaikki 18 erilaista operaattoria käyttöön Rainbow Six Siegen puolella. Lisäetuna saatavalla Buddy Pass -toiminnolla pelaaja voi kutsua mukaan kaksi kaveria nauttimaan Extraction-pelistä ilmaiseksi kahden viikon ajaksi.

Pelin esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/wVVQWva9Xcs.

Rainbow Six Extraction on nyt saatavilla sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Lisäksi peli on pelattavissa myös Stadia-, Xbox/PC Game Pass- ja Ubisoft+ -tilauspalveluiden kautta. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja
https://www.ubisoft.com/fi-fi/game/rainbow-six/extraction
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh6N1IoE8kmaYLz0Sug?e=onvemx (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Brawlhalla, Far Cry, For Honor, Just Dance, Watch Dogs, The Crew, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2020-2021 oli yli 2,241 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.