PAN Vision Finlandin jakelema ja NACONin julkaisema WRC 10 -rallipeli juhlii rallikautta myös Nintendo Switch -pelikonsoleilla.

Rallin maailmanmestaruussarja WRC juhlii tänä vuonna 50. kauttaan ja näistä juhlallisuuksista otetaan ilo irti myös WRC 10 -pelin parissa. Pyöreiden vuosien kunniaksi mukana on klassikkoautoja ja historiallisia ajokokemuksia. Peli tarjoaa mahdollisuuden kokea virtuaalisesti rallihistoriaa muovanneisiin kisatapahtumiin ja näin elää nämä hetket itse ratin takaa. Mukana olevat rallikisat haastavat kuljettajan taidot menneiden vuosikymmenten hengessä ja tuovat historian havinan nykyaikaisen rallin rinnalle.

Pelissä on mukana kuusi historiallista rallia, joita ovat esimerkiksi Kreikan legendaarinen Akropolisralli ja Italiassa ajettava maineikas Sanremon ralli. Kisojen lisäksi mukana on useita legendaarisia ralliautoja eri vuosikymmeniltä. Näitä ajokkeja ovat muun muassa Alpine, Audi, Lancia, Subaru, Ford, Mitsubishi ja Toyota eri malleillaan.

Edeltävän WRC 9 -rallipelin kehuttua fysiikanmallinnusta on hiottu paremmaksi ja näin pelaajia odottaa entistäkin aidompi ja tarkemmin mallinnettu ajotunnelma. Lisähuomiota on kiinnitetty aerodynamiikkaan sekä turbon ja jarrujen toimintaan erilaisilla ajopinnoilla. Myös autojen ajettavuus ja pelin äänimaailma ovat kohentuneet, mikä korostaa pelitunnelmaa entisestään. Näiden ansiosta pelaaja voi kokea olevansa kuljettajana oikeassa ralliautossa.

Suosittu urapelitila on monipuolistunut uusin muokkaustyökaluin, joihin lukeutuu mahdollisuus luoda halutunlaisen kisatallin omalla tiimillään. Lisäksi omien autojen tarroituksia ja kuviointeja voi suunnitella pelissä olevalla työkalulla. Mukana on myös 52 virallista tiimiä tämän kisakauden tiedoilla eri WRC-luokista. Näitä ovat WRC, WRC2, WRC3 ja nuorten kuljettajien Junior WRC. Mukana on myös neljä täysin uutta rallia Virossa, Kroatiassa, Belgiassa ja Espanjassa.

WRC 10 julkaistaan Nintendo Switch -pelikonsolille 17. maaliskuuta 2022. Pelin on jo nyt saatavilla sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Pelin julkaisuvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/hKDh3RyVahk.

Lisätietoja
www.wrcthegame.com
www.panvision.com/pelit
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh5IcNaxIzr4w38KTPg?e=hCcncl (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.