PAN Vision Finland Oy:n (www.panvision.com) jakelema Alkupolku Ruoanlaitto -opetuspeli auttaa kaikkia pikkukokkeja loihtimaan äitienpäiväherkut viihdyttävällä tavalla.

alkupolkuruoanlaitto

Alkupolku-pelisarjan sankarittaren, Josefiinan seikkailujen tapahtumispaikkana on tällä kertaa keittiö. Josefiina aikoo laittaa ruokaa ystävilleen, mutta hänen reseptikirjansa on tyhjä! Onneksi on olemassa hauskoja keittiötonttuja, jotka voivat antaa Josefiinalle suosikkireseptejään. Samalla hän saa tilaisuuden osallistua heidän hauskoihin seikkailuihinsa. Kun reseptikirja tulee täyteen, se sisältää 120 herkullista reseptiä ja Josefiina on oppinut monenlaista hyödyllistä ruoasta ja ruoanlaitosta.

Alkupolku Ruoanlaitto tarjoaa lapsille mukavan elämyksen ruoan, ympäristöasioiden ja ruoanlaiton parissa. Kolmen vaikeusasteen ansiosta 6-12-vuotiailla lapsilla on mahdollisuus osallistua pelin hauskoihin kilpailuihin ja tehtäviin. Lapset oppivat tärkeitä asioita terveellisestä ruokavaliosta, muiden maiden ruokalajeista, kierrätyksestä ja mittayksiköistä.

Alkupolku on laadukas ja viihdyttävä lapsille suunnattu opetuspelien sarja. Pelit on tehty huolella ja eri alojen asiantuntijoiden avustuksella. Pelit ovat opettavaisia ja syvällisiä tarinoita, joiden parissa 6-12-vuotiailla lapsilla kuluu helposti tuntikausia. Ne tukevat eri kouluaineiden opetusta ja opettavat lisäksi käytännön taitoja, kuten liikennekäyttäytymistä tai ruoanlaittoa. Alkupolku-pelisarja on täysin suomenkielinen ja ne toimivat sekä PC- että Mac-tietokoneissa. Pelien kuluttajahinta on 19,90 euroa.

Alkupolku-pelisarjasta toimitetaan mielellään myös testikappaleita lehdistön kokeiltavaksi. Kannattaa kuitenkin muistaa, että Alkupolku on suunnattu 6-12-vuotiaille lapsille, joten suosittelemme pelejä kokeiltavaksi niiden oikeassa kohderyhmässä.

Lisätietoja ja testikappaleet
Visionist/Jiri Koivuniemi, 040-837 8097, jiri@visionist.fi
PAN Vision/Niklas Von Schoneman, 010-843 8492, niklas.vonschoneman@panvision.com

PAN Vision on johtava pohjoismainen interaktiivisen viihteen julkaisija ja jakelija. Päätoimialana ovat pelit, filmit sekä IT-oheislaitteet ja edustamme useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön vuosittainen liikevaihto on noin 150 miljoonaa euroa.