Tietokoneisiin ja Internetiin liitettävien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja, Creative Labs (www.creative.com) julkisti ZiiSound D5 -kaiutinjärjestelmän, joka edustaa langatonta Bluetooth-äänielämystä puhtaimmillaan.

ziisoundd5

ZiiSound D5 on huippuluokan komponenteista valmistettu yksiosainen langaton kaiutinjärjestelmä, jonka tehokas ja pieniviiveinen apt-X-äänikoodekki takaa erinomaisen Bluetooth-stereoäänen. Tehokkaat elementit ja digitaaliset vahvistimet tuottavat tasapainoisen, dynaamisen ja selkeän äänen. Käyttäjät voivat nyt nauttia laadukkaasta musiikista ilman johtoja, kytkemättä tai telakoimatta langattomia laitteita fyysisesti kaiuttimiin.

Huippuluokan ZiiSound D5 -kaiutinjärjestelmä toimii kaikkien yhteensopivien Bluetooth-stereolaitteiden kanssa, olivatpa kyseessä matkapuhelimet, kannettavat mediasoittimet, iPhone, iPod*, iPad, minikannettavat, kannettavat tietokoneet tai muut Bluetooth A2DP -laitteet. Musiikin kuunteleminen langattomasti ZiiSound D5 -kaiutinjärjestelmän kautta on äärimmäisen helppoa, sillä laitteiden välille voidaan muodostaa yhteys joko laitteiden sisäisellä Bluetooth-lähettimellä, erillisellä USB-adapterilla tai paketissa mukana tulevalla iPhone-, iPod*- ja iPad-yhteensopivalla adapterilla.

Tyylikäs ZiiSound D5 on hiljattain voittanut arvostetun saksalaisen red dot -suunnittelupalkinnon äänentoiston luokassa. Kansainvälisen huippuasiantuntijoiden ryhmän myöntämällä vuoden 2010 red dot -laatumerkillä tunnustettiin suunnittelun erinomainen laatu ja tuoteinnovaatio. Hienostuneen muotoilunsa ansiosta laite täydentää modernia sisustusta.

ZiiSound D5 myös lataa iPhonen ja iPodin*, kun ne telakoidaan kaiutinjärjestelmään. Lisäksi kaiuttimien AUX-tuloliitäntä mahdollistaa muiden äänilaitteiden yhdistämisen.

Hinta ja saatavuus
ZiiSound D5 tulee saataville huhtikuussa 299 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 22 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja osoitteesta: http://www.creative.com/wireless

* Ei iPod shuffle

Creative Labsin tukkurit
ALSO Finland Oy, www.also.fi
PAN Vision Finland Oy, www.panvision.com

Creative Labs
Creative Labs on PC-käyttäjien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Yhtiö on erityisen tunnettu Sound Blaster® -äänikorteistaan sekä multimediavallankumouksen aloittamisesta. Nykyisin Creative vie eteenpäin digitaalista PC-pohjaista viihdettä palkituilla tuotteilla, kuten ZEN MP3-soittimet. Creativen innovatiiviset laitteet, omat teknologiat, sovellukset sekä palvelut hyödyntävät Internetiä ja antavat kuluttajille mahdollisuuden kokea korkealaatuista digitaalista viihdettä milloin ja missä tahansa. www.creative.com