Tietokoneisiin ja Internetiin liitettävien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja, Creative Labs (www.creative.com) julkisti tyylikkäät ZEN X-Fi Style- ja ZEN Style -mediasoittimet.

zenstylegroup

Molemmat soittimet jatkavat Creativen tutuksi tullutta huippulaatuisen äänentoiston ja edullisen hinnan perinnettä. ZEN X-Fi Style ja ZEN Style ovat kokonaan uudelleen muotoiltuja ja ne näyttävät erittäin trendikkäiltä säilyttäen kuitenkin helppokäyttöisyyden.

ZEN X-Fi Style
ZEN X-Fi Style tuo kannettavaan mediasoittimeen kaikki ZEN X-Fi 2 -huippusoittimen ääniominaisuudet uudessa edullisessa muodossa. Soittimeen sisäänrakennettu X-Fi-audioteknologia parantaa kaikkea äänentoistoa huomattavasti. X-Fi Crystalizer palauttaa pakatun musiikin laadun entiselleen ja tekee äänentoistosta entistä yksityiskohtaisempaa ja kirkkaampaa. X-Fi Expand laajentaa äänimaailmaa ja saa musiikin kuulostamaan entistä luonnollisemmalta.

Monipuolinen video- ja audioformaattien tuki tekee soittimesta todella monipuolisen kannettavan mediakeskuksen. Se tukee mm. erittäin laadukasta ja häviötöntä FLAC-ääniformaattia (Free Lossless Audio Codec). Upealta 2,4 tuuman laajakuvanäytöltä voi katsella videoita ja ulkoisen videoliitännän kautta ne näkyvät tarvittaessa myös isolla näytöllä erikseen hankittavan kaapelin avulla.

ZEN Style
ZEN Style -mediasoittimessa on kaikki mitä käyttäjä kaipaa edulliselta soittimelta. Erinomainen äänenlaatu, 32 tunnin akunkesto, 1.8 tuuman värinäyttö kuville ja videoille, edullinen hinta sekä upea muotoilu tekevät ZEN Stylestä varman voittajan. ZEN Style 300 -mallissa on sisäinen kaiutin ja radiovastaanotin, jotka puuttuvat edullisemmasta ZEN Style 100 -soittimesta.

Hinta ja saatavuus
Molemmat mallistot tulevat myyntiin huhtikuussa. ZEN X-Fi Style on saatavana 8, 16 ja 32 gigatavun muistilla 89, 119 ja 179 euron kuluttajahintaan. ZEN Style 300 on saatavana 4, 8 ja 16 gigatavun muistilla 69, 79 ja 89 euron kuluttajahintaan. ZEN Style 100 on saatavana 4, 8 ja 16 gigatavun muistilla 59, 69 ja 79 euron kuluttajahintaan. Hinnat sisältävät 22 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja osoitteesta: http://www.creative.com/mp3

Creative Labsin tukkurit
ALSO Finland Oy, www.also.fi
PAN Vision Finland Oy, www.panvision.com

Creative Labs
Creative Labs on PC-käyttäjien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Yhtiö on erityisen tunnettu Sound Blaster® -äänikorteistaan sekä multimediavallankumouksen aloittamisesta. Nykyisin Creative vie eteenpäin digitaalista PC-pohjaista viihdettä palkituilla tuotteilla, kuten ZEN MP3-soittimet. Creativen innovatiiviset laitteet, omat teknologiat, sovellukset sekä palvelut hyödyntävät Internetiä ja antavat kuluttajille mahdollisuuden kokea korkealaatuista digitaalista viihdettä milloin ja missä tahansa. www.creative.com