Maailman johtavan tietotekniikkatukkurin, Tech Datan (www.techdata.fi) järjestelmämyyntiin keskittyvä Azlan-palveluyksikkö (www.azlan.com/fi/) on saanut Ciscolta tunnustusta osaamisestaan yritysverkkojen toimittajana. TD Azlan Europe on valittu tämän vuoden parhaaksi Cisco-tukkuriksi koko maailmassa.

techdataazlanlogo

TD Azlan voitti hiljattain useita Ciscon tunnustuksia. Azlan Europe voitti sekä vuoden parhaan maailmanlaajuisen tukkurin että vuoden palveluinnovaattorin arvonimet. Lisäksi Azlan valittiin vuoden parhaaksi Cisco-tukkuriksi peräti kymmenessä Euroopan maassa mukaan lukien Suomi.

Vuoden parhaan Cisco-tukkurin arvonimi kertoo siitä, että kumppani on toiminut esimerkillisesti ja Cisco toivoisi muiden tukkurien ottavan esimerkkiä vuoden parhaasta kumppanistaan. TD Azlan menestyi, koska se on toteuttanut paljon aktivointikampanjoita. Niiden ansiosta se muun muassa tavoitti yli 1 500 uutta Cisco-jälleenmyyjää ympäri Eurooppaa, jotka se koulutti täysin hyväksytyiksi kumppaneiksi.

”Vuoden parhaan maailmanlaajuisen Cisco-tukkurin arvonimi on meille hieno kunnia ja iso tunnustus työstä, jota olemme tehneet yhdessä jälleenmyyjiemme kanssa ympäri Eurooppaa”, sanoi Tech Data Finland Oy:n maajohtaja Niko Tarjasalo. ”Jatkamme työtä Cisco-kumppanien kanssa avaamalla uusia mahdollisuuksia ja toimittamalla tehokkaita Cisco-ratkaisuja, jotka täyttävät asiakkaidemme tarpeet.”

TD Azlan on juuri käynnistänyt myös uuden Cisco Smart Care -ohjelman, jonka tavoitteena on helpottaa jälleenmyyjiä tuomaan markkinoille koko Ciscon palvelutarjonnan.

Lisätietoja:
TD Azlan Finland / Enterprise Director Jari Nykänen
Sähköposti: jari.nykanen@techdata.fi

Tech Data Finland Oy / Maajohtaja Niko Tarjasalo
Sähköposti: niko.tarjasalo@techdata.fi

TD Azlan
Azlan, Tech Datan Enterprise Divisioona on Euroopan johtava lisäarvotukkuri sekä verkko-, kommunikaatio-, ohjelmisto-, palvelin- ja tallennusrakaisuiden toimittaja. Tarjoamme nopean ja kustannustehokkaan Euroopanlaajuisen jakelukanavan johtavien päämiesten tuotteille ja ratkaisuille. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Cisco, IBM, HP ja Oracle. Azlan tarjoaa valikoiman lisäarvoa tuottavia palveluita myynnin ja kanavan kehittämisestä, markkinoinnista aina myynnin tukeen ja koulutukseen. Myös erilaiset esiasennuspalvelut ja rahoitusratkaisut ovat käytössä niin pienissä kuin suurissa myyntiprojekteissa.

Tech Data Corp. (NASDAQ GS: TECD) on yksi suurimmista informaatiotekniikan laite- ja ohjelmistotuotteiden jakelijoista maailmassa. Se palvelee yli 125 000 IT-ratkaisujen tarjoajaa yli sadassa maassa. Tech Data tarjoaa tukeaan kaikille jälleenmyyjille niin pieni- ja suurikokoisten yritysten kuin valtion virastojenkin teknologisten tarpeiden täyttämisessä. Tech Datan maailmanlaajuinen liikevaihto viime vuonna oli 24,1 miljardia dollaria. Tech Data Finland Oy on osa maailmanlaajuista Tech Data Corporationia.