KOOSTE KESÄN 2009 JULKAISUISTA, 22.9.2009 – Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.fi) julkaisi kesän 2009 aikana monia uutuuksia, jotka lisäävät musiikinkuuntelun ja pelaamisen nautittavuutta sekä tehostavat yhteydenpitoa ja työntekoa. Uusilla tuotteillaan Logitech haluaa osoittaa olevansa oheislaitemarkkinoilla edelläkävijä ja sitoutuvansa erityisesti käytettävyyden kehittämiseen ja asiakaslähtöisyyteen.

logisummer2009

Kaiuttimet
Logitechin neljä uutta multimediakaiutinta luovat uskomattoman 360 asteen musiikkinautinnon. Logitechin Z320-, Z323-, Z520- ja Z523-kaiutinjärjestelmät tarjoavat laajan, puhtaan ja kirkkaan äänimaailman niin pelaajille kuin musiikinkuuntelijoillekin. Z523- ja Z323-kaiutinsarjoihin (2.1) kuuluu kaksi satelliittikaiutinta ja yksi bassovahvistin. Z520- ja Z320-kaiutinsarjoissa (2.0) on laadukkaat kaksitiekaiuttimet. Ne sopivat yhtä hyvin niin toimistoympäristöön kuin kotikäyttöönkin.

iPod-soittimille ja iPhone-puhelimille tarkoitetut telakointikaiuttimet, Logitech Rechargeable Speaker S315i ja Logitech Portable Speaker S125i, parantavat liikkuvien käyttäjien mahdollisuuksia kuunnella lempimusiikkiansa paikasta riippumatta. S315i-telakointikaiuttimilla voidaan kuunnella musiikkia jopa 20 tuntia yhdellä latauksella. Pientä ja kevyttä S125i-telakointikaiutinta on helppo kuljettaa mukana. Neljällä AA-paristolla kuuntelunautinto kestää jopa 10 tuntia.

Englanninkielistä lisätietoa osoitteista:
http://www.logitech.com/index.cfm/172/5830&cl=roeu,en
http://www.logitech.com/index.cfm/172/6183&cl=roeu,en

Peliohjaimet
Logitech G27 on PC:lle ja PlayStation 3:lle tarkoitettu rattiohjain, joka tuo pelaamiseen aidon ajotunteen ja realistisen vauhdinhurman. Sen tehokas kahdella moottorilla varustettu tärinätoiminto antaa peleissä tarkan ja aidon tuntuman auton liikkeisiin. Aitoa nahkaa olevan pintamateriaalin ansiosta ote on tukeva ja hienosti toteutetun kierroslukuosoittimen ansiosta vaihteiden vaihtaminen osuu aina oikealle kierrosluvulle.

Logitech G500 -pelihiiri laajentaa PC-pelikokemuksen parhaalle mahdolliselle tasolle. Siinä hyödynnetään pelaamisen vaatimukset täyttävää lasertekniikkaa. Pelihiiren tarkkuus, nopeus ja erilliset lisäpainot tekevät siitä erinomaisen taisteluvälineen vaativaankin pelaamiseen. Lisäksi hiiren muistista voidaan ottaa käyttöön parhaat mahdolliset pelikohtaiset säädöt.

Logitech G330 -kuulokemikrofonin tarjoaman äänimaailman ansiosta väistelet luoteja hyökkäyksen tiukimmissa vaiheissa. Niskan takana lepäävät, korvia rasittamattomat ja ergonomisesti päänmuotoon mukautuvat PC-pelikuulokkeet tuntuvat kevyiltä pitkienkin pelisessioiden aikana.

Englanninkielistä lisätietoa osoitteista:
http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/wheels/devices/5184&cl=roeu,en
http://www.logitech.com/index.cfm/172/6163&cl=roeu,en

Webbikamerat
Logitechin webbikameroiden valikoima kasvoi seitsemällä mallilla kesän aikana. Näistä Logitech Webcam Pro 9000- ja Portable Webcam C905 -webbikamerat ovat kuvanlaadullisesti ja ominaisuuksiltaan alansa huippua. Esimerkiksi Zeiss-optiikka mahdollistaa upeat lähikuvat ja HD-tasoinen kahden megapikselin kuvasensori poistaa todellisuuden ja videokuvan välillä olevan eron lähes kokonaan.

Logitechin maksuton, tehokas ja helppokäyttöinen Logitech Vid -ohjelmisto on saanut jo miljoonannen käyttäjänsä, vaikka se julkaistiin vasta kesällä. Vid on yhteensopiva niin PC- kuin Mac-tietokoneiden kanssa ja se näyttää HD-tasoista videokuvaa häiriöttä. Sen asentaminen on erittäin nopeaa ja se yksinkertaistaa perinteisesti hankalaa videoneuvottelutilannetta uskomattoman paljon verrattuna yleisiin pikaviestisovelluksiin.

Englanninkielistä lisätietoa osoitteista:
http://www.logitech.com/index.cfm/172/6130&cl=roeu,en
http://www.logitech.com/index.cfm/172/6219&cl=roeu,en

Esitysohjaimet
Langattomat Logitech Professional Presenter R800- ja Wireless Presenter R400 -esitysohjaimet tekevät luentojen ja esitysten pitämisestä mukavaa. Niiden käyttöalue on laaja, joten tilassa liikkuminen ei katkaise esityksen etenemistä. Tehokas laserosoitin toimii hyvin useimmilla pinnoilla ja älykäs jäljellä olevasta ajasta ilmoittava värinätoiminto auttaa esiintyjää pysymään sovitussa aikataulussa.

Englanninkielistä lisätietoa osoitteesta: http://www.logitech.com/index.cfm/172/6156&cl=roeu,en

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-7231102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
GNT Finland, puh: 03-213 6100, www.gnt.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava tietokoneiden ja kodin viihdelaitteiden oheislaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluvat tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. www.logitech.com